@jarastik pocitaju vsak su za horami a ziju tam ludia ako by ani stadeto neboli, ten jelen pred malackami co furt hlasia v dopr. servise v radiu, tomu by som uz dal oskara aky je slavny
Juzna Afrika
Taiwan
Hong Kong
Cina
Juzna Korea
UK (anglicko aj skotsko)
Svajciarsko
Nemecko
Belgicko
Dansko
Svedsko
Cesko
Rakusko
Polsko
Madarsko
Macedonsko
Grecko
Taliansko
San Marino
tak ako podla mna sa da ratat 12 hodin lebo to uz pochodis aj pol nejakeho mesta za tu dobu ale to je jedno no takze Cesko , Bulharsko , Grecko (Rodos) ine neratam lebo tam som bol fakt len par hodin ani to nie iba na nakup alebo iba som prechadzal tadial Polsko , Rakusko , Madarsko no a pochybujem ze sa este vobec niekam dostanem a to som ani na Slovensku nic nepochodil ani okolite dediny poriadne
ja: Luxembursko, Nitra, Kolotoče v Zázrivej, Košice, Potok v trtúchovej, Maďarsko, Južné maďarsko (Komárno), JZ maďarsko (Veľký Meder), východné maďarsko (Štúrovo), Malacky, B.Bystrica, Orava, Wroclaw, U babičky v dome, U dedka v panelaku, kurnik slepačí, potok za domom, v krčme, pred krčmou, a potom som už bol opitý tak si nepamatam
Rakusko, Britania, Taliansko a Norsko. nie dlhy zoznam, ale Taliansko mam napr. precestovane krizom-krazom (Benatky, Rim+Vatikan, Neapol+Pompeje, Sardinia od severu na juh).
to je dobre urcene ze 24 hodin a dlhsie, to sa moze brat ze uz som naozaj bol v tej krajine, aj ked ak by sme to brali jemnejsie tak by sa malo brat aj krajina cez ktoru som prechadzal.. lebo proste bol som v nej
ale ok 24 hodin:
cesko,nemecko,finsko,norsko,usa,turecko,egypt,kanarske ostrovy su spanielsko ne?,asi vsetko.. v 8 statoch, 9 so slovenskom som bol 24hodin a viac
Poľsko, ČR, Rakúsko, Švajčiarsko, Taliansko, Chorvátsko, Turecko, Srbsko, Lotyšsko, Švédsko a do Maďarska som behala aj na bicykli, ale spať som tam nespala, lebo ho mám čoby z okna kameňom dohodil, ale počítam ho, lebo tak ozaj už aj google maps vypisuje, že moja adresa je v Maďarsku
A inak som hádam na nič nezabudla, ale to je asi jedno
Ale pre mňa je Japonsko vysnívaná krajina, či už po osobnej alebo profesionálnej stránke..takže stále dúfam, že raz budem veľavážený odborník na to, čomu sa venujem a pozvú si ma tam
A mám aj kamošov v Japonsku, hrozne zlatí ľudia, veľmi ochotní pomôcť a takí pozitívni určite sa ti tam bude páčiť
Jakože kde som sa zdržal dlhšie tak máličko, Chorvátsko, Poľsko a to je vše :/ ale keď tu mám zaradiť aj krajiny cez ktoré som prechádzal tak Slovinsko, Rakúsko, Česko, Rumunsko, Serbia
@nataly005 pred rokom tam bol na dovolenke, este sme nemali ani velmi cas pokecat, aj darcek mi priniesol, ale nemali sme sa kedy stretnut, lebo on teraz zije v BA a zvacsa, ked ja tam raz za uhorsky rok zavitam, tak je pracovne prec ale z toho mala, co sme si stihli aspon na fb povedat, tak fakt bol uneseny, hlavne architekturou a historickymi pamiatkami, niektore veci im prisli sialene, ale napriklad tie ich premakane toalety s milionmi gombikov im doma velmi chybali (oni chodia vzdy tak partia trapkov
Ver tomu, ze vsade priatelskejsi nie su a su aj tu priatelski ludia, to je len uhol pohladu, napriklad vacsina cudzincov vzdy vychvaluje slovensku pohostinnost, to si asi iba navzajom zavidime no tak hod potom nejaky report a hlavne prezi v pohode tu dlhociiiiiznu cestu
@kakofonicka
mám v pláne to nejak recenzovať, kedže tam idem na dlhšiu dobu tak by som rada o tom čosi popísala a tak
hej? o tom som ešte nepočula ael viem, že ked som inde tak len zíram akí sú ľudia milší
ja so zvedavá na jedlo a tak celkovo proste tá kultúra je pecka o tých wéckach som čoto počula tiež vieš v akom bol meste? Priamo v Tokyu?
@kakofonicka
(teraz mám dilemu či je to s Y alebo s I normálne
Kjóto je vraj super, ja idem až tak ďaleko,ďaleko dole ale verím, že aj tam to bude super
Na Ukrajine 200 x Rusko 90 x Mdarsko mozno 15 x Cesko 5 x Rakusko 200x Polsko 8 x USA 1x Australia 2x Afrika 0 Cina 1 x Holandsko 2 x Island 1 Finsko 3 x Vylet v Nistine Norsko 1 xNemecko 3 x
Česko, Rakúsko, Slovinsko, Chorvátsko, Nemecko, Dánsko, Anglicko, Tunisko, Francúzsko...sakra, zabudol som pripočítať Srbsko a Bosnu a Hercegovinu...mohol som byť o kategóriu vyššie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
v Rakúsku som bola 12 hodín, takže to sa brať nedá
takže ho rátam
Ceska republika
Nemecko
Francuzsko
Anglicko
Belgicko
Luxembursko
Spanielsko
Taliansko
Chorvatsko
Cierna Hora
Bosna a Hercegovina
Taiwan
Hong Kong
Cina
Juzna Korea
UK (anglicko aj skotsko)
Svajciarsko
Nemecko
Belgicko
Dansko
Svedsko
Cesko
Rakusko
Polsko
Madarsko
Macedonsko
Grecko
Taliansko
San Marino
bolo by ich 2x toľko ale nespal som tam
ale ok 24 hodin:
cesko,nemecko,finsko,norsko,usa,turecko,egypt,kanarske ostrovy su spanielsko ne?,asi vsetko.. v 8 statoch, 9 so slovenskom som bol 24hodin a viac
Španielsko
Francúzsko
Švajčiarsko
Taliansko
Grécko
UK
Chorvátsko
Česko
Maďarsko
Rakúsko
Nemecko
A o 2 týždne Británia
bola si? ja som straaašne zvedavaaa!
A inak som hádam na nič nezabudla, ale to je asi jedno
Ale pre mňa je Japonsko vysnívaná krajina, či už po osobnej alebo profesionálnej stránke..takže stále dúfam, že raz budem veľavážený odborník na to, čomu sa venujem a pozvú si ma tam
A mám aj kamošov v Japonsku, hrozne zlatí ľudia, veľmi ochotní pomôcť a takí pozitívni určite sa ti tam bude páčiť
A na dovolenke bol? alebo pracovať?
hej počula som, že sú priateľskí na to sa moc moc teším aj ked mam pocit, že všade sú priateľskejší ľudia ako tu
Držím ti palce nech tam aj ty raz zavítaš
Ver tomu, ze vsade priatelskejsi nie su a su aj tu priatelski ludia, to je len uhol pohladu, napriklad vacsina cudzincov vzdy vychvaluje slovensku pohostinnost, to si asi iba navzajom zavidime no tak hod potom nejaky report a hlavne prezi v pohode tu dlhociiiiiznu cestu
mám v pláne to nejak recenzovať, kedže tam idem na dlhšiu dobu tak by som rada o tom čosi popísala a tak
hej? o tom som ešte nepočula ael viem, že ked som inde tak len zíram akí sú ľudia milší
ja so zvedavá na jedlo a tak celkovo proste tá kultúra je pecka o tých wéckach som čoto počula tiež vieš v akom bol meste? Priamo v Tokyu?
(teraz mám dilemu či je to s Y alebo s I normálne
Kjóto je vraj super, ja idem až tak ďaleko,ďaleko dole ale verím, že aj tam to bude super
No ja by som Kjóto chcela asi vidieť dokonca viac ako Tokio, však bývalé hlavné mesto, úplna nádhera to je
A kam presne ideš?
Kagoshima
inac @fantasmagor a @tommyhot zavidim vam
To je všetko, ešte Taliansko čo sa neráta
rakusko
madarsko
chorvatsko
grecko
turecko
bulharsko
taliansko
francuzsko