tommyhot --- to wiem ze v Nitre su, napr. Chilli style...ale tu som taky nejaky este nenasiel... mozno ked nakoniec nic nanejdem tak si z Nitry z toho Chilli style obchodu nieco objednam cez net...hoci zaplatim za postovne a balne ale nebudem sa tu srat len hladanim takeho obchodu v tychto skurvenych Kosiciach ...
hmmm slovo v hviezdickach znamena vyjadrenie emocii, v tomto pripade *rolling eyes* znamena prekrutenie ocami, z anglictiny...
k veci:
v kosiciach je dost obchodov s hudobninami, kde okrem hudobnych nosicov najdes aj rozne "prislusenstvo" ako penazenky, retaze, tricka... odznaciky... a furu dalsieho. dobry obchod je music center na zvonarskej...
a urcite su aj dalsie, staci len hladat... vela stastia
Kamilio --- som z KE ...mne je to jedno ja si trebars aj objednam z netu ale mne islo o ten princip ze KE su 2. najvacsie mesto na SK a nenasiel som tu jediny punkovy alebo metalovy obchod...
taylor - v zv byvam..ale chod po obchodoch s hudobnymi nastrojmi..tam kde su gitarky najdes aj odznaky aj tricka povacsine vsetko tam je... alebo bez do grafickeho studia aj s CD s marilinom a 1 trickom a tam ti to za nejakych 20 sk spravia presne take ake budes ty chciet (okrem tho ten chilli style nema take drahe postovne som si uz davnejsie chcela z tade objednat veci ale luto mi bolo tolko pominat
Lala: chilli style nema drahe postovne, ale drahe handry.. Tricka od 550 a hore. Nehovorim ze to je vela, ale ked tam vidim urcite nie origos dovezene tricko z USA blinku za 9 kil, tak to uz je chore.. To si radsej z USA objednam to iste tricko a vide ma to o par kilcov (cca 3) menej..
nuž ale na hlavnej v mojich obľubenych hudobninach pri divadle majú tie "šialené" veci, trička, odznaky, a podobne, a myslim, že som videla aj toho mansona, ked som si kupovala Guns§Roses
Lala --- tak skusim aj do takych obchodoch zajst...uvidim ci nieco zbadam
a inac som si aj cel z Chilli style nieco objednat..sa mi zda ze tam beru len za postovne a za balne nie...mam pravdu ???....aspon tak som to pochopil ked som to videl na ich stranke...
jezis tak si vyrob taky privesok, bude sa ti este viac pacit, a mozes sa pochvalit aky si sikovny, trochu kreativity nezaskodi, kruzkov z prispevkov mas urcite doma, zozen si nejaky pevnejsi drôt, a kusok umelej hmoty alebo dreva, nalep si tam ksicht mansona a mas, zahraj sa na mcgayvera, to ti neublizi
Zipporah --- tak ked nic nenajdem a budem mat cas tak to skusim alke nic nezarucujem...zatial budem hladat
dnes som bol v tom Music center ...ja som tam uz bul asi pred 3rokmi len som si pred par dnami nespomenul kde je ten obchod...mal tam dost odznakov s Mansonom a aj niejake tricka...
Máme v Košiciach jeden obchod ...ked ideš po hlavnej smerom od Slovanu na tej strane čo je tesco... tak v jednej bočnej uličke máš obchod s názvom Music center - tam máš rozne také vecičky
kúp si 3ko zo sekáča ,odtrhni rukávy ,zoši zicherkami ,nasprejuj si na chrbát krivím písmom punx a budeš punker ako vyšitý a nie tie vaše modne doplnky ktoré ukazujú v brave ako punk modu
Maniak? Na farskej niekde medzi tym fasistickym obchodom (lonsdale a spol) a medzi ulickou ku kostolu na piaristickej.. ale vraj ho uz prestahovali, tak teraz neviem..
neviem aky je ten "fasisticky obchod". ktory spominas, naozaj je mozno klientela prevazne nackovska ale rad by som ta upozornil, ze lonsdale nie je ziadna fasisticka znacka.
no a zakladatelovi diskusie by som odporucil bud nejake diy alebo nechat to tak.. tym ze si das privesok s lebkou, fakt nic nedosiahnes
Tikalok nemusis mi nic vysvetlovat ja viem ze lonsdale neni fasisticka znacka ale ako si sam povedal, klientela je na SLOVENSKU prevazne fasisticka a az potom su skini alebo punkeri.. V anglicku lonsdale nosi kazdy trt..
Ti uz uplne jebe na mozog?(zase nejaky posraty EMO!!!co nevie kde kupit ziletky)....hm,chod na Zvonarsku)aby to tvoj nemozog pochopil,pojdes smerom ku tescu na strane jak je Slovan a ides ...vojdes asi do prveho podchodu(hned tam je najaka kaviaren pod zemou) a kracas az uvidis napis:Musci Center...a tam sa mozes vyblaznit..a asi to budes aj pocut,lebo tam bude vrieskat nejaka hudba...potom ked chces byt veeeelky coool IN(IRONICKY MYSLENEEE!!!)EMO,tak chod do nejakeho hudobneho obchodu s hudbou na Hlavnej(mas to po strane jak je dargov)a nemozes prehlaidnut...vojdi(asi si v zivote nebol v nejakom hud. obchode!) a tam ked sa porozhlaidnes urcite najde tvoje daaaakr-coool kostricky....(som vycerpany,dohovoril som...a ides mi na nervy...P.S:Manson nie je hudba...pocuvam aj tazky metal ale toto nie!pici...prijebane decka,co skacu za zmalovanymi magormi...a mam ta v pici..keby som si dal tu namahu,za 3min. pocuvas kvalitu!!!..sa mi nechce)...a neazbudni si kuupit peekne kostrickove trickooooo...hmm..paaa....
Tikalok, nie v kazdej teme, iba v pre mna tych jebnutych temach.. A povedal, ze ho ma v pici tak na co teda pisal? Len aby sa ukazal ako vie picovat? Ja tym ludom nadavam (aj spolu s ostatnymi) koli tomu aby sa troska uvedomili, maximalne tak aby prestali zakladat jeble diskusie, pretoze sa budu bat ze ich zase vsetci spicuju..
Viem ze pisem trosku neskoro ale tak ako ti ostatni radia tak napr. tam kde najdes gitary mas aj rozne drobnosti penazky,privesky,a rozne vecicky anarchy.. Ja jedine co poznam je na hlavnej taky obchod kde predavaju hudobne cd a tam maju rozne tricka (green day,nirvana,linkni park atd.) a este pri pokladni odznaky a naramky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a tie som tam fakt nevidel....
mozno mame ale ked som siel cez mesto nic som nevidela a hladal som aj na googli a na podobnych strankach ale ziadne obchody mi nenaslo ze su v KE
a este nejake poznas ???
k veci:
v kosiciach je dost obchodov s hudobninami, kde okrem hudobnych nosicov najdes aj rozne "prislusenstvo" ako penazenky, retaze, tricka... odznaciky... a furu dalsieho. dobry obchod je music center na zvonarskej...
a urcite su aj dalsie, staci len hladat... vela stastia
E-Bay to istí
napriklad ja to tak nerobim
nuž ale na hlavnej v mojich obľubenych hudobninach pri divadle majú tie "šialené" veci, trička, odznaky, a podobne, a myslim, že som videla aj toho mansona, ked som si kupovala Guns§Roses
a inac som si aj cel z Chilli style nieco objednat..sa mi zda ze tam beru len za postovne a za balne nie...mam pravdu ???....aspon tak som to pochopil ked som to videl na ich stranke...
dnes som bol v tom Music center ...ja som tam uz bul asi pred 3rokmi len som si pred par dnami nespomenul kde je ten obchod...mal tam dost odznakov s Mansonom a aj niejake tricka...
ne dost mam nervy z toho este mi pis ze mate viac obchodov...joooj
Maniak - skor punk a ska shop
Hned vedla neho Rock Exterium ci jak sa to vola, skor metal. Maniak a Rock E. su na farskej, blizsie od tesca..
Skate shopy: - Cartel, Avropa, Levis (tam maju dost skate handier), Pogo v maxe...
neviem aky je ten "fasisticky obchod". ktory spominas, naozaj je mozno klientela prevazne nackovska ale rad by som ta upozornil, ze lonsdale nie je ziadna fasisticka znacka.
no a zakladatelovi diskusie by som odporucil bud nejake diy alebo nechat to tak.. tym ze si das privesok s lebkou, fakt nic nedosiahnes
A to je rozdiel..