60. roky... chcem byť dieťa kvetov, chcem celosvetový mier, halucinogénne drogy, číny, korálky, šatky, život bez starostí....ach jaj hippise je hippies
urcite v sucasnosti, ale chcel by som si na par dni vyskusat socializmus v cssr z maminho rozpravania...skodovky, lady, céčká, rubikova kocka, ciernobiela zrnita rozpravka na ktoru sa cely tyzden tesis a nakoniec ti vypnu prud...proste to muselo byt jedno uzasne obdobie(viem, bola to vpodstate hrozna doba, ale co som sa pytal ludi, neskutocny klud vtedy bol :/)
jedine v súčasnosti. Neviem si predstaviť život bez elektriky, bez auta, bez telefónu, televízie, hudobnej úrovne, v mojich rokoch možno s jedným-dvoma boľavými zubami a zamastenými vlasmi s množstvom fajčiarov a pľujúcich ľudí všade naokolo.
@Dolcino kebyze zijes niekde v davnej minulosti tak by si veci ako auto, telefon a telka ani len nepoznal a tym padom by ti to ani nemohlo chybat moj nazor
ja by som chcela žiť v takej dobe, aká je v Pánovi Prsteňov, alebo Eragonovi...čiže dobrých pár storočí dozadu ...ale chcela by som byť chlap, vtedy sa ženy moc neuznávali
Možno, ale pocity z deravých zubov by ti zostali, aj to, že blchy a vši by ťa denno denne sprevádzali, sem tam šváby, ale vedel by si ich vykúriť dymom...Lenže zas by si o to viac smrdel, pretože mydlo by si taktiež nepoznal. Good luck...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
alebo storočná vojna
Ale rozmýšľal som aké to asi bolo tesne po revolúcií, keď prichádzali nové možnosti, veci atd.