Najviac? No najviac sa mi páčil Paríž zo všetkých miest kde som bol, a preto tam chcem ísť znova.
Ale inak kúpil som si na stôl takú podložku, kde je veľká mapa sveta a uvedomil som si, že je tu tooooľko kontinentov a krajín a zákutí, že by bolo škoda orientovať sa na jednu krajinu, či jeden kontinent... Chcem precestovať celý svet od Argentíny až po Austráliu, Sibír aj Afriku, Čínu aj rôzne časti USA, Japonsko aj Mexiko, Mongolsko aj neviem čo...
Vsade Grecko, Chorvatsko, Egypt, Jordansko, Cyprus, Turecko, Taliansko, Anglicko, Francuzsko... Vsade kde som bola, ja to neviem kategorizovat A ako sa poznam, mne by sa pacilo asi skoro v kazdej krajine, bo kazda je ina, niecim zaujimava, vynimocna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale inak kúpil som si na stôl takú podložku, kde je veľká mapa sveta a uvedomil som si, že je tu tooooľko kontinentov a krajín a zákutí, že by bolo škoda orientovať sa na jednu krajinu, či jeden kontinent... Chcem precestovať celý svet od Argentíny až po Austráliu, Sibír aj Afriku, Čínu aj rôzne časti USA, Japonsko aj Mexiko, Mongolsko aj neviem čo...
Z tých, ktoré ostávajú v rovine naivného snívania, Britské ostrovy, Holandsko a Nórsko.