V hnusne otrepanej krajine zázrakov. Nie,v podstate som rada že som sa narodila sem, ak si predstavím, že by to mohlo byť kľudne v Indii alebo v Afrike...
Francúzsko alebo frankofónna Kanada... páči sa mi jazyk, kultúra a najmä povaha ľudí čo tam žijú. Aj finančne by sa mi tam viedlo lepšie ako tu. Myslím, že to je to pravé prostredie pre mňa.
norsko, krajina, ich jazyk by som sa chcela naucit, a teraz by mi ich pocasie vyhovovalo ale zasa na druhej strane by som chcela potom aj nieco kde je teplejsie...nechcem byvat cely zivot na jednom mieste
a @annienkabublinka zrovna Miami nie je take velkomesto ako si ho asi predstavujes
Premýšľam nad Írskom, Anglickom, Škótskom, Švédskom, Nórskom, Fínskom, Švajčiarskom a Francúzskom, a neviem sa rozhodnúť. Všetky krajiny sú mi sympatické.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A prečo? Lebo som vždy chcela žiť vo veľkom meste
a viem, že som to už niekde v priebehu posledných dvoch dní písala.
Nový Zéland. prípadne tak trochu kočovnícky spôsob života s @mayo911 ...v tom peknom hippie autíčku, vieš?
a @annienkabublinka zrovna Miami nie je take velkomesto ako si ho asi predstavujes