ahojky volam sa ada no tak co ano tagze som z bratislavy ktoru mam strasne rada ale co sa deje v bratislave aky program a tak ked stihnem vsetko sem budem davat .napriklad ohnostroj dni petrzalky kolkotoce novinky atd. co neuvidite nezazijete v hlavnom
z bratislavy? to je kde? a mate tam kolkotoče? U nas byvaju kolotoče. A som zvedavy, či niekto bude vediet o niakom programe. Ja nie som z bratislavýýýý.
Byvam v Sladkovicove a nehanbim sa za to aj ked sa stalo nepeknou tradiciou, ze nase mesto medialne preslavili iba skrachovanci a grazli.
Bratislavu mam ako mesto celkom rad, takze sa urcite tesim na tvoje stavnate prispevky, aj ked to nie je z dovodu ze by som sa vyzival v kolkotocovani alebo ohnostrojoch ...
Pobavil ma tvoj pisomny prejav, btw. podarilo sa mi preluskat tvojim Blogom a tvoj vek delim 3 a odcitam este 2. Mam totiz rad cele cisla ...
ja byvam v krompachoch ... take mala diera .. ale konkurujeme blave v pocte narkomanov a predanych drog c ico to no nenis acim chvalit .. thaze asi to sa u nas rob ia take su progrmy .. ale ne seic samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a bývam v PB a hanbím sa za to
Ale už čoskoro aj ja právoplatne v BA
Bratislavu mam ako mesto celkom rad, takze sa urcite tesim na tvoje stavnate prispevky, aj ked to nie je z dovodu ze by som sa vyzival v kolkotocovani alebo ohnostrojoch ...
Pobavil ma tvoj pisomny prejav, btw. podarilo sa mi preluskat tvojim Blogom a tvoj vek delim 3 a odcitam este 2. Mam totiz rad cele cisla ...
inak teraz ide west side story - odporucam
program? WTF? ja nwm, zajtra idem napriklad do randalu
sťahujem sa do BA