Neviem, ktorý je najkrajší, ale v Helsinkách je ostrov, čo slúži ako park/skanzen a žijú tam veveričky, ku ktorým sa dá prísť úplne blízko a vtáčiky, ktoré pristanú človeku na ruke, pokiaľ si myslia, že na nej je niečo pre nich
najviac mi utkvel v pamati park vo varsave-tusim Lazienki sa to volalo
ptm gorkij park a carycino v moskve
aj Lednice maju pekny park
alebo margit sziget v budapesti
V Kodani sa mi veľmi páči Assistens Kirkegård vo štvrti Nørrebro, ide však skôr o cintorín, je tam mimochodom aj hrob Andersena. A jeden vo štvrti Vesterbro kde som chodil vždy ráno po práci na prechádzky, no neviem vôbec názov.
@feelagain Ale aj ten tvoj bol kasny, len neviem si ho uz tak vybaviť, bolo to davno. Ale sedeli sme tam na lavicke asi hodinu, potom sme šli do nejakej katedraly
@feelagain inak si ale pamätám, ze v naozaj dost veľkej zime tam boli nejaké deti so školou iba v podkolienkach. Ale to sme videli viac krát v Londyne, ze deti aj v dazdi tam chodili len v podkolienkach, to ma na tých Anglicanoch fascinuje A tiez to, ze v hotely sa vobec nekurilo, napriek tomu, ze bola naozaj dost veľká zima. A vraveli nam domaci, ze tam kopu rodin nekuri aj cely rok...
@openmindedfreak ánooooo, ten park v Kodani zbožňujem! a napríklad Pildammsparken v Malmö je super!
je tam jazero, aj niečo ako aréna, veľa stromových alejí a tak. super miesto a mala som tam najlepšie rande ever!
@grietusha do Malmö som si dal raz niekoľkohodinový výlet, moja prvá a zatiaľ posledná návšteva Švédska. Musím niekedy zopakovať motal som sa tam hlavne okolo Turning Torso a dakde po námestí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ptm gorkij park a carycino v moskve
aj Lednice maju pekny park
alebo margit sziget v budapesti
je tam jazero, aj niečo ako aréna, veľa stromových alejí a tak. super miesto a mala som tam najlepšie rande ever!