Proste by vám to mesto vyhovovalo z ekonomického hľadiska, pracovných príležitostí, kultury, a športu. A ak nepoznáte také mesto na SVK, tak môže byť aj zahraničné.
@4
Ale pôvodne som chcela žiť v Žiline vo veľkom mezonete. Ešte to samozrejme nie je stratené, možno nám zachýba mestečko no ale, najbližšie roky to vidím v tom dome na dedine
hocikde okrem blavy (ale ak by sa mi náhodou omylom stalo, že by som si tam našla prácu, tak by som išla bývať do okolitých dedín - mám pár takých vytipovaných pre prípad núdze )
Ja som v Detve ako jedna z mála celkom spoko... zatiaľ Ale keby som si mala niečo iné vybrať tak asi niekde pod tatrami :3 Alebo takto pod nejakými vrchmi aby som mala super výhľad
Bratislava - mám tam rodinu, priateľov, bývam v malebnej časti, ktorá vyzerá ako dedinka (Prievoz), neskutočne sa mi páčia Dunajské luhy, Kopáčsky ostrov, Karloveská zátoka, Malý Dunaj, Karpaty..., páči sa mi tiež, že staré mesto je maličké a také útulné (oproti niektorým veľkomestám). A najmä narodila som sa tam, mám na o mesto kopu spomienok...
Nemám žiadne, kde by som vyslovene chcela žiť, ani na Slovensku ani v zahraničí... Ja to potrebujem meniť vždy, ale tak na Slovensku nakoniec asi aj tak nechcem bývať nikde Možno KE jedine.
No mensie od BB by som asi nezvladla
akoze keby som bola za vodou a mohla soferovat, tak by sa mi pacilo mat dom v nejakom meste s medzi 20-100 tisic obyvatelmi, ze mam svoje minipanstvo, ked chcem, vypadnem, nemam chujovo predrazenu nehnutelnost ako v BA a mozem osrat vsetkych.
Ale realisticky, ze byvam v podnajme a chodim mhd, sa mi pacia Kosice, Presov, Trebisov lebo ich dobre poznam a mam voci nim hrozny sentiment. Len tam zas nie su zamestnavatelia mojho zamerania moc.
BA sa mi paci, no tazko by som sam utiahol byt o rozumnej velkosti (na rodinu clovek potrebuje podla mna aspon 3 izbovy byt). Cize ostava moznost jedine byvat mimo a najviac sa mi zda trnava (je blizko BA, kd zrejme budem stale pracovat a je to krajske mesto) a potom este senec (je to krasne udrziavane mesto so super jazerami, aquaparkom a je tiez blizko BA )
vlastne, vedela by som si predstavit zit aj v Narnii, v ktorej momentalne zijem, ale inak mam celkom rada Poprad, Kosice, mozno aj na Bratislavu by sa dalo zvyknut...mozno
Čachtice-vidiek, 100 km od Bratislavy, hodina vlakom do BA,aj dialnica, 6 km od okresného mesta, veľká obec s plnou občianskou vybavenosťou, do okresného mesta fakt len na úrady alebo hypermarketu, alebo do práce,pekné prostredie,nízka nezamestnanosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
akoze napicu odruky, napicu ziadne pracovne prilezitosti, ale pacilo by sa mi tam mat vikendovy domcek
Vždy som mame tvrdila, čo mame, všetkým že ,, ja nebudem žiť na dedine, ja nebudem žiť v dome "
a čo sme si kúpili s priateľom? dom na dedine.
Toť k tomu kde by som na svk chcela žiť.
Ale pôvodne som chcela žiť v Žiline vo veľkom mezonete. Ešte to samozrejme nie je stratené, možno nám zachýba mestečko no ale, najbližšie roky to vidím v tom dome na dedine
Ale inak mne sa páči celé Slovensko.
akoze keby som bola za vodou a mohla soferovat, tak by sa mi pacilo mat dom v nejakom meste s medzi 20-100 tisic obyvatelmi, ze mam svoje minipanstvo, ked chcem, vypadnem, nemam chujovo predrazenu nehnutelnost ako v BA a mozem osrat vsetkych.
Ale realisticky, ze byvam v podnajme a chodim mhd, sa mi pacia Kosice, Presov, Trebisov lebo ich dobre poznam a mam voci nim hrozny sentiment. Len tam zas nie su zamestnavatelia mojho zamerania moc.
a je mi to vlastne jedno aké mesto..ja by som asi šla žiť kamkoľvek