@Hluzar voľakedy som čítal o chlapíkovi v Nemecku ktorý si zohnal rovnošatu niektorého obchodného domu a takýmto spôsobom vynášal elektroniku z obchodu von lebo tí zamestnanci sa medzi sebou ani nepoznali.A pokradol kopec TV,pračiek atď.
v bille a kauflande...v bille v nasej teda a v kauflande nemaju ani kamery a dokonca v nasej bile ani tie pipatka pri pokladni, takze...a ked som tam minule brigadovala..tak zrovna tam jeden ujko igelitku samponov ukradol
V malom Tescu v suteréne, tam medzi regálmi niet živej duše.
O zabezpečení v Kauflande by som pomlčala, oboch rodičov a kopu známych tam už okradli, ale mňa prehľadávali po tom, čo som PREŠLA okolo stánku s pyrotechnickou (kt. som si nevšimla, keďže som sa pozerala na výklad na opačnej strane)..
ale houby v tescu, tam som raz otvorila 2 obaly od pier aby som videla ako píšu a už ma viedli dozadu kde mi ukázali záznam na kamere a chceli aby som to zaplatila...tak som zaplatila a bolo.
Ale ak sa nepresvedcis o kvalite tovaru, ktory chces kupit a kupis odpad tak mas smolu. Nekompletne balenia, obal zakryvajuci poskodenie tovaru a p. ti nevymenia na reklamacke ak tam s tym prides na otocku.
kradnúť by som neodporúčala, lebo v Tescu, Bille, Lidli, Ternu, Carefouri a Hypernove sú samí SBS - kári a kamety. A keď niečo šlohnete budete mať veľký problém a to nielen s SBS - kármi ale aj s políciou. Najlepšie isť do supermarkétu aj s peniazmi.
A aj keby som mala príležitosť niečo šlohnúť tak by som to neurobila. Aj keď si niečo zoberiem musím isť k pokladní a zaplatiť si to. Ja by som nemohla mať doma kradnútu vec. A aj keby sa mi to nechtiac stalo tak by som to musela na druhy deň vrátiť, alebo zaplatiť a vysvetliť im ako sa to stalo a, že som to neurobila náročky ale nechtac. V tomto som veľmi zásadivy a čestná. Ja nenávidím ak ľudia kradnú to čo si nekúpia a čo si len tak privlastnia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
alebo meso z potravin....
čo to znamená? tie cudzie slovká v tri a dvacine.
PENNY MARKET (CZ), najlepsie 5-10 minut pred zaverecnou.. je tam malo ludi a este menej personalu
v podstate sa da kradnut vsade, ak ta nikto nevidi.. kamerove systemy sa pouzivaju len vtedy, ak chytia zlodeja (dokazovanie, atd)
da sa aj na pumpach v pohode a tak..
(to boli casy :p )
ale nekradnem!
O zabezpečení v Kauflande by som pomlčala, oboch rodičov a kopu známych tam už okradli, ale mňa prehľadávali po tom, čo som PREŠLA okolo stánku s pyrotechnickou (kt. som si nevšimla, keďže som sa pozerala na výklad na opačnej strane)..
@mensrea =D=D
A aj keby som mala príležitosť niečo šlohnúť tak by som to neurobila. Aj keď si niečo zoberiem musím isť k pokladní a zaplatiť si to. Ja by som nemohla mať doma kradnútu vec. A aj keby sa mi to nechtiac stalo tak by som to musela na druhy deň vrátiť, alebo zaplatiť a vysvetliť im ako sa to stalo a, že som to neurobila náročky ale nechtac. V tomto som veľmi zásadivy a čestná. Ja nenávidím ak ľudia kradnú to čo si nekúpia a čo si len tak privlastnia.