neviem, či je to najlepšie, ale naučíš sa "scítiť" z vozidlom a podmienkami na ceste . . . lebo vozidlo sa chová úplne inak v zime ako v lete . . . čiže najlepšie je to robiť zime ak sa chceš naučiť poriadne šoférovať
(hovorí ten pravý, ktorý robil vodičák v lete tým ale netvrdím, že neviem šoférovať )
no ja robim teraz a jazdy mi zacinaju v marci inak blahozelam depkom ktory sa este neprihlasili (a planuju to az v januari) kedze cena bude takmer dvojnasobna so zmenenymi (zhorsenymi) podmienkami
to je jedno kedy a co ti tu hovoria ze ked sa naucis v zime tak leto je v pohode, to je myslim dobra blbost
v zime sa jazdi dobre, teda az ked su neni nejake extremne podmienky ako je 20 cisel snehu na ceste, ked mas zimne gumy, tak sa da, sice sa ide jemnejsie ale o to je jazda krajsia
To mas jedno kedy. Dolezitejsie ako obdobie je cas jazdy Odporucam prve jazdy si dat tak na vecer jednoducho vyhnut sa dopravnej spicke a mnozstvu autam na ceste. Zvyknes si, budes is istejsia a nestane sa ti to, ze ak ti to zdochne napriklad na semafore tak budes mat stresy lebo za tebou kopa aut atd. Samozrejme potom ked uz si budes torchuistejsia je dobre dat si nejake jazdy aj v spicke aby si videla ze okolo je len viac aut a treba si viac vsimat okolie. A potom usetrit tak 2 jazdy pred skuskou aby ked mas velky odstup medzi skoncenim teorie a skuskou si to nezabudla a dostala sa do toho.
@16 nasa profka spolupracuje s jednou velkou autoskolou a mame to od nej (mimochodom ona nam uz minuly rok hovorila ze sa od leta budu zvysovat a je to pravda kamoska zacala v lete a platila o 4000 menej nez ja teraz)
Ja som robila v zime, začala v decembri a zaciatkom januara mala skusky. A aby bola sranda vôbec som nemala sneh a v noci pred skúškami napadlo straaašne moc snehu a tak bola sranda. Prvýkrát som šla slalom vzad s plynom lebo v snehu bolo jám
ja som zacal koncom jula a skoncil jazdy koncom augusta a zaciatkom druheho tyzdna septembra robil skusku....mal som smolu mohol som uz hned prvy ale nakolko nas bolo v kurze raz tolko ako malo tak ti co mali zaplateny skrateny kurz mali prednost
no mam taky pocit ze velmi zalezi od mesta lebo u nas sa to vobec nezvysovalo ani sa nehovori ze by sa malo...plati sa nejakych 12000sk myslim a napr kamaratka robila v modre a len za 8000sk...takze neviem no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neviem, či je to najlepšie, ale naučíš sa "scítiť" z vozidlom a podmienkami na ceste . . . lebo vozidlo sa chová úplne inak v zime ako v lete . . . čiže najlepšie je to robiť zime ak sa chceš naučiť poriadne šoférovať
(hovorí ten pravý, ktorý robil vodičák v lete tým ale netvrdím, že neviem šoférovať )
lebo ked sa normalne naucis v lete, pride zima a budes v prdeli
ked sa naucis v zime, leto je bez problemov
v zime sa jazdi dobre, teda az ked su neni nejake extremne podmienky ako je 20 cisel snehu na ceste, ked mas zimne gumy, tak sa da, sice sa ide jemnejsie ale o to je jazda krajsia
takze v lete nie? to som akurat v lete chcela robit, ze nebude skola a budem mat po mature..
btw. uz davnejsie nie tento rok