Z tých českých som bol v Olomouci a Českom Těšíne,obidve celkom fajn. Těšín také menšie mestečko,čosi ako Martin,ale má celkom výhodnú polohu,hneď vedľa poľského Tešína,ľudia tam chodia na nákupy
@zajkousko ja som z českého do poľského prešiel pešo,a to som bol vtedy malé dieťa. Ale hovorím o tých ich trhoch,to je možno niekde na periférii a samotné mesto je trochu ďalej,to už neviem. No z Českého Těšína na trhovisko toho poľského som prešiel v pohode pešo,to si pamätám.
minule som presne nad týmto rozmýšľala že mám viac "prechodené" Česko ako Slovensko....zo Slovenska to bolo BA, TT, PP, LM, KE, BB, MT, NR, PN, ZV, Spišská Nová Ves, Bojnice (ak je to brané ako mesto) a ešte som išla cez Ružomberok, Žiar nad Hronom , ale rátalo som iba mestá a nie aj dediny...z Česka Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Beroun, Hradec Králové, Karlovy Vary, Pardubice, Liberec, Harrachov, Olomouc, Ústí nad Labem...a to je asi všetko, tiež som tam dediny nerátala
Košice, Prešov, Levoča, Poprad, Banska B., Banska Štiavnica , Ružomberok, Bojnice, Považská Bystrica, Bardejov, Piešťany, Štúrovo, Kremnica, Bratislava, Lipt. Mikuláš, Kežmarok, Stará Ľubovňa
A české len Praha a Česká Lipa
sr asi:
Bratislava, Košice, Žilina, Banská Bystrica, Nitra, Martin, Trenčín, Poprad, Zvolen, Spišská Nová Ves, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Piešťany, Dubnica Nad Váhom, Čadca, Rožňava, Dolný Kubín, Kežmarok, Detva, Levoča, Banská Štiavnica, Krompachy, Liptovský Hrádok, Kremnica, Svätý Jur, Bojnice, Vysoké Tatry, Spišské Vlachy.
čr ich má strašne moc a vo veľa som bola, ale ako malá, takže ani neviem...
z česka som bola v Prahe, Brne (kde bývam), Podivíne (super názov), Lounech, Uherskom Hradišti, Zlíne, Vyškove, Kroměříži, Rožnove pod Radhoštěm, Teplicích nad Bečvou, Olomouci, Ostrave, Opave, Hranicích na Moravě ... to som sa snažila počítať len mestá, v ktorých som sa zdržala dlhšie.
Praha je krásna, ale nechcela by som tam žiť, Brno je menej krásne, ale chcela by som tam žiť, Hradiště je malé a praktické mestečko, ktoré mi je sympatické. Inak na každom sa mi niečo páčilo.
Tých slovenských bolo veľa, to sa mi nechce vypisovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A z Ceska Brno,Praha,Olomouc,Plzen
ale napadlo mi
SN TO MI LM BA GL ZA PO MT ZV IL GA
heh to je dobre od seba takých100 kilákov
šak jasné ja som ta bol tiež x razy, prešli sme cez most a boli s v poľskom tešíne
A české len Praha a Česká Lipa
Bratislava, Košice, Žilina, Banská Bystrica, Nitra, Martin, Trenčín, Poprad, Zvolen, Spišská Nová Ves, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Piešťany, Dubnica Nad Váhom, Čadca, Rožňava, Dolný Kubín, Kežmarok, Detva, Levoča, Banská Štiavnica, Krompachy, Liptovský Hrádok, Kremnica, Svätý Jur, Bojnice, Vysoké Tatry, Spišské Vlachy.
čr ich má strašne moc a vo veľa som bola, ale ako malá, takže ani neviem...
Praha je krásna, ale nechcela by som tam žiť, Brno je menej krásne, ale chcela by som tam žiť, Hradiště je malé a praktické mestečko, ktoré mi je sympatické. Inak na každom sa mi niečo páčilo.
Tých slovenských bolo veľa, to sa mi nechce vypisovať.