Londýn, Paríž, Praha, Berlín, Hamburg, Mníchov, Madrid..
A ktoré je najlepšie, tak to neviem posúdiť.. Ale asi Berlínske, také free, nikto nič nerieši, rôzny zaujímaví ľudia, furt to tam žije, môžte tam so psom, vo vagónoch si môžte kľudne popíjať pivká a ták
Budapešť, Praha, Viedeň, Paríž a najviac sme sa zhodli, že asi linka 2 v Budapešti no chystáme sa na Londýn A veľmi chceme vidieť Moskvu (a metro) .. to stojí za t
Londyn, Budapest, Praha, Vieden v Budapesti sa mi pacilo, ako boli niektore zastavky robene, ale to Londynske ma take svoje caro, hlavne 'mind the doors'
a inak som bola v metre Paríž, Londýn, Praha, Budapešť, Viedeň, Rím a najviac sa mi páčilo v Budapešti, ani neviem prečo, len mi utkvelo v pamäti ... a ešte som bola v takom malom metríčku vo francúzskom Rennes, ale to podľa mňa ani metro nebolo, len domáci si na to brutal potrpeli DD malo to asi 4 zastavky
Praha, Vieden, Mnichov, Budapest. Vsade som sa previezol vsetkymi linkami od konecnej po konecnu. V Prahe aj historickou supravou ecs. Vieden a Mnichov ma najkrajsie supravy ale moje oblubene je samozrejme prazske, lebo ma najvacsie caro, lebo je cele pod povrchom a je jedno z najhlbsich. Linka A a B dosahuje hlbku miestami az 50 metrov pod povrchom. Linka C je uzasna tym ze medzi stanicami nadrazi Holesovice a Kobylisy prechadza vltavou tak ze tubusy tunelov su polozapustene v dne rieky cize hornu polovicu tubusov deli od masy vody len stena tunela. Linka B a A prechadza pod Vltavou priemerne 20 az 25 metrov pod dnom rieky. Pri povodniach v Prahe v roku 2002 bola viac ako polovica metra uplne zatopena. Dalej Prazske metro je zaujimave tym ze zaroven sluzi ako protiatomovy kryt a v tratovych tuneloch a v staniciach sa nachadzaju tlakove uzavery. Celkovo metro je podla mna najvzrusujucejsi dopravny prostriedok hlavne preto ze ste desiatky metrov pod zemou v tubuse tunela a ked prechadzate popod dno rieky tak mate nad hlavami obrovsku masu vody.
Vieden, Londýn....a mne sa viedenské viac páči ,lebo tam človek chyta signal na mobil a ešte tie nastupištia su obrovske,je tam vela miesta a cez vagony sa da predachadzat a nie su samostatne.
V Londýne su všade malé nastúpištia,v špičke medzi 17:30-19:30 zvyknu zatvárat najrušnejšie stanice lebo sú preplnené už ludmi (oxford circus,bond street som zažil viackrát), nie je tam žiadny signál.
Celkovo doprava v Londýne mi príde úplne nespolahlivá a zlá. Je to asi najhoršia vec ktorú môžem na Londýn povedat.
aaaaaa ked niekde idem musim sa odviezt z prvej na poslednu. bola som v: valencia, barcelona, lisabon, amster, praha, londyn, budapest, kyjev, rim, pariz, milano, vieden, istanbul, rennes. najlepsie asi kyjev ale aj lisabon a milano bolo pekne.
Asi len Vieden, Praha, Budapest, Brusel, Londyn... Ale ved je to len sposob prepravy, nie je to zvlast atraktivny zazitok, ze by som na to spominala... Ale ked uz nieco pozitivne, pacilo sa mi na bruselskom, ze tam v scheme svietila zastavka, kde sa aktualne ten vlak nachadza, takze som vzdy cihala, ako sa k nam blizi .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
asi to londýnske... i keď to bolo dááávno...
A ktoré je najlepšie, tak to neviem posúdiť.. Ale asi Berlínske, také free, nikto nič nerieši, rôzny zaujímaví ľudia, furt to tam žije, môžte tam so psom, vo vagónoch si môžte kľudne popíjať pivká a ták
Otec tam bol, úplne super je to ^_^
a o pár dní sa to rozšíri o Prahu a snáď čoskoro aj o Moskvu
A top pre jednoznacne Москвааа
A najviac sa mi páčilo v Londýne
Naj asi vo Viedni
a najviac som pocestovala asi metro v Budapešti, čiže to sa mi asi aj najviac páčilo
V Londýne su všade malé nastúpištia,v špičke medzi 17:30-19:30 zvyknu zatvárat najrušnejšie stanice lebo sú preplnené už ludmi (oxford circus,bond street som zažil viackrát), nie je tam žiadny signál.
Celkovo doprava v Londýne mi príde úplne nespolahlivá a zlá. Je to asi najhoršia vec ktorú môžem na Londýn povedat.
Top-Mnichov
Londýn je srdcovka metrová.
ale inak metro milujem tak všeobecne, takže to je úplne jedno.
metro je pre mňa vždy "exotika", ale najviac som sa z neho tešila v Londýne a Berlíne...