Šteniatko, potešilo sa mi svojou anketou... Projekt "v čom sa spáva" ma magnetizuje. Nie len tým, že z odpovedí zavše výjdu rôzne bizardnosti, no je príjemný i sám o sebe...
Tak dám odpoveď "do pľacu" aj ja...
Spávam skoro bezvýhradne nahúšik. Nahatý spánok mi prináša radosť /takú detskú/ a keď sa ráno prebudím bez ohľadu na to, koľko som spal cíítim sa skoro vždy odpočinutý. Teda doma nahatý... Mimo dom? Trenky. Vrchný "dekel" neobľubujem. Zavše si ho vyzlečiem aj v nočnej, keď si na chvíľu ľahnem /robím v špitáli/ a keď je na oddelení kľud i personál zaľahne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Jar: Dlhé nohavice + tričko
Leto:Všetko krátke, prípd len ričko a spodné prádlo
Jeseň: Podĺa toho či jesen viac k letu alebo k zime..ale približne to čo na jar
Zima: Všetko dlhé, teplé, prípadne aj mikina a ponožky
inak mám na sebe oblečené nič a niekedy len boxerky
INAK BLBO FORMULOVANÁ ANKETOVÁ OTÁZKA
A spavam v klasickej pyzame.
Tak dám odpoveď "do pľacu" aj ja...
Spávam skoro bezvýhradne nahúšik. Nahatý spánok mi prináša radosť /takú detskú/ a keď sa ráno prebudím bez ohľadu na to, koľko som spal cíítim sa skoro vždy odpočinutý. Teda doma nahatý... Mimo dom? Trenky. Vrchný "dekel" neobľubujem. Zavše si ho vyzlečiem aj v nočnej, keď si na chvíľu ľahnem /robím v špitáli/ a keď je na oddelení kľud i personál zaľahne...