Co mam urobit ked ma v praci neustale serie sef ? Nic co urobim nie je dost dobre , je jedno ako sa obleciem vzdy je to 'neadekvatne' a navyse ma nervy ze po mne kuka jeho zena (tiez pracuje v tej istej firme)
Nemáš to jedno?? Mňa angličtinárka presviedča o tom že aquarius je znamenie rýb a neexistuje pre ňu iné riešenie než to, ktoré má napísané v učebnici. Písomky mi automaticky hodnotí na trojku, akokoľvek správne to mám napísané, stiahne mi bod za vymyslené chyby... keď som s písomkou chcela ísť za riaditeľom, vytrhla mi ju z ruky s o slovami, že je to majetok školy...
Na NOSke nás učí telocvikár, ktorý nám dáva každú hodinu písomku a zatiaľ som opravenú nevidela ani jednu, hlavne, že tam mám známky 1123, aj keď stále prišiel do triedy s tým, že všetci mali z písomiek jednotky.
@klaudiqaaa Ale zo skoly ta nevyhodia z prace mozu a ja sa toho bojim lebo ten blb fakt caka len na to kym mi z neho prepne aby mal zamienku ma vyhodit.... nadava mi stale ale vyrazit ma nemoze lebo zatial nema za co....
@matinho777 nechapem jak lepsie ucit ? Som vystudovany automechanik tam netreba vysoku mam fleka a pred sebou moznost karierneho rastu keby to tam vydrzim 10 rokov tak som sef ja
nič s tým nespravíš. ja som mala šéfa, pre ktorého som v jednej chvíli bola poklad, potom som bola nenormálna a nakoniec jebnutá. a každý, ktor mu kedy odfrflal (vrátane mňa) je zrazu bez práce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Na NOSke nás učí telocvikár, ktorý nám dáva každú hodinu písomku a zatiaľ som opravenú nevidela ani jednu, hlavne, že tam mám známky 1123, aj keď stále prišiel do triedy s tým, že všetci mali z písomiek jednotky.
Vdzdy sa usmej a jeho to v priebehu par dni tak vytoci ze ta to neserie, ze kapituluje...
s ľuďmi nepohneš, musíš sa naučiť zaťať zuby.
..kvak..