to nemá nič spoločné s bránením krajiny, je to len slepé zabíjanie ľudí, ktorým sa stalo to, že sa narodili niekde inde ako ja. a dúfanie, že nezabijú mňa.
Myslím, že ak nastala takáto situácia, prípadne III. svetová, tak by nebojovali obyčajní pešiaci, ako v II. , skôr by sa zapojili jadrové zbrane a ten chemický bordel, voči ktorému, sa nemáš ako brániť - takže vojna by bola len o "stláčaní tlačítok" toho ktorého vodcu .
A keby sa ozaj narukovalo, tak do prvého radu postaviť tých najväčších "vlastencov" - celú stranu SMER!
čo už tu sa dá brániť... tu je všetko vytunelované , rozkradnuté , rozjebané , po kokot cigánov sa priživuje na nás a asociálov tiež... neviem no do armády by som nešiel ale z hôr by som viedol nejaké partizánske akcie
Nie, nešiel. Vojna nieje o tom, že si vlastenec, teraz nás napadli, Ty vezmeš samopal a hrdinsky sa ideš ubrániť proti niekomu, kto chce ublížiť Tvojej rodine.
Vojna bude znamenať, že nejaký zakomplexovaný chuj Ťa bude jebať, kým nebudeš na fronte, a vlastne aj keď budeš na fronte. A na fronte urobíš to, čo si zasa spomenie nejaký senilný dedo, ktorého spravili vrchným veliteľom armády, lebo to vychádza podľa tabuliek a na štábe ja najstarší. To znamená, že on bude mať neukojiteľný, geniálny pocit, že nakŕmiť Tebou nepriateľské guľometné opevnenia bude mať nejaký taktický význam, tak si proste v riti a nič s tým nenarobíš.
A to sa stále bavíme o klasickej vojne. Ak niekedy bude na západe konflikt a nedodrbeme sa strategickými atomovkami, tak sa budeme občasne báchať taktickými atomovkami, alebo bohviečím a pechota, tanky budú liezť do radiáciou, ale nechcemvedieť čím zamorených oblastí...
Ak by došlo k povinnej službe podľa potreby, tak by som buď skúsil zdrhnúť, alebo by som asi nemal na výber. Tak trochu sa spolieham na to, že možno ako elektrotechnik by som bol užitočný napríklad na PVO, alebo podobne, takže by ma nehodili ako pechotu. Ale o tom vážne pochybujem...
Nakolko mam pocit ze stat si na mna spomenie len pri poplatkoch a daniach, tak nie. Nemam zaujem, staram sa len o svoj prospech a krajina tu bude vzdy, bez ohladu na staty, zriadenia a spolocnost.
je to tak povedane jedno :/ ked nastane vojnovy konflikt svetoveho charakteru alebo napadnutia štátu dostaneme povolavaci rozkaz, takže na výber neni. Ak odmietneme sme považovaný za vlastizradcov a vo vojenskom konflikte by sa mal trestať smrťou ale myslím že teraz je to väznenie. Inak keby mám možnosť tak nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ak za vlasť- áno, hoci by som nebol veľmi nápomocný
Ak za NATO- ani omylom
a myslím si presne to, čo @5 !!
Nie, nešiel, ani za nič. A nemám nič proti NATO ako títo tu.
A keby sa ozaj narukovalo, tak do prvého radu postaviť tých najväčších "vlastencov" - celú stranu SMER!
slovaci sa krasne branili, ale aj tak vsetci skapali
"Tá ruka zmeravená meč odjať si nedá!"
svoju krajinu by som nebránil - spory nech si riešia ľudia ktorí sú na to určení (vo väčšine prípadov na svete sú to politici)...
2. neviem čo by tam so mnou robili
Vojna bude znamenať, že nejaký zakomplexovaný chuj Ťa bude jebať, kým nebudeš na fronte, a vlastne aj keď budeš na fronte. A na fronte urobíš to, čo si zasa spomenie nejaký senilný dedo, ktorého spravili vrchným veliteľom armády, lebo to vychádza podľa tabuliek a na štábe ja najstarší. To znamená, že on bude mať neukojiteľný, geniálny pocit, že nakŕmiť Tebou nepriateľské guľometné opevnenia bude mať nejaký taktický význam, tak si proste v riti a nič s tým nenarobíš.
A to sa stále bavíme o klasickej vojne. Ak niekedy bude na západe konflikt a nedodrbeme sa strategickými atomovkami, tak sa budeme občasne báchať taktickými atomovkami, alebo bohviečím a pechota, tanky budú liezť do radiáciou, ale nechcemvedieť čím zamorených oblastí...
Ak by došlo k povinnej službe podľa potreby, tak by som buď skúsil zdrhnúť, alebo by som asi nemal na výber. Tak trochu sa spolieham na to, že možno ako elektrotechnik by som bol užitočný napríklad na PVO, alebo podobne, takže by ma nehodili ako pechotu. Ale o tom vážne pochybujem...