Určite mu všetko pošlem. A na druhú stranu by som bola rada, ak by tí, čo kradnú peňaženku mne, posielali naspäť aspoň doklady. Fakticky by som si to dosť vážila. :/
ak by tam bol väčší obnos peňazí, tak pošlem majiteľovi, ale nejakú čiastku si nechám, ako odmenu za to že som mu ju našla, koniec koncov, nemal by sa sťažovať
Ked tam bude menej ako 20e tak vratim , ked 20 tak som na pochybach a keby nahodou tak 500 tak nevratim , moze to byt sice clovek co si vybral z bankomatu a potrebuje na surnu vec ale aj nejaky Kolar ktoremu by som nevratil z principu.
@mm47 moja segra mala 50, a ten vracač si ich nechal, ale človeka poteší aspon že si nemusí vybavovať nové doklady ked mu aspon tie vrátia a na peniaze potom kašle
všetci moji kamoši ma nesklamali odpoveďami, nech im dá Boh zdravia, šťastia, lásky a keď je tu aj taka téma, tak aj tých peniažkov do vreca ......filip
V mojej tazkej financnej situacii nie je pre moralku miesto,takze peniaze by som zobrala a penazenku s dokladmi by som vratila majitelovi s tym ze som ju nasla niekde pohodenu bez penazi.
Ak by v nej bol kontakt na majitela, tak by som ju vratil. Ak nie, tak by som z nej zobral prachy a niekde ju vyhodil. Fizlom by som ju nezaniesol, nebolo by to prvykrat, co takuto situaciu zneuzili.
@greenbunny mne by to nespravili. Jednoducho to viem z viacerých dôvodov a hlavne z toho dôvodu že by som vyžadoval aby bola správa o náleze napísaná ak ako má byť.
Ale tých prípadov kedy peňaženku nevrátili nebolo nijako extrémne veľa zasa i keď nejaké skutočne boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale tie doklady aspon no to je pravda.
a idem sa hambiť do kúta :ň
ľudia sú kurvy, netreba v nikom živiť falošné ideály.
ale doklady by som vrátil
vrátil by som všetko, ale pokiaľ by som nevedel komu patria a neboli by tam doklady ani nič, na políciu by som ich určite nedal
nie ale vážne... vrátil by som podľa dokladov aj so všetkými peniazmi. už som to zažil a je to strašne nepríjemné.
@semhamforas si nečítal o tom ako si policajti takto donesené peňaženky nechávali?? bol to slušný škandál
kiežby bolo takých ľudí ako tu čo komentujú viac
Ale tých prípadov kedy peňaženku nevrátili nebolo nijako extrémne veľa zasa i keď nejaké skutočne boli