do skoly nechodim, na prednasky nechodim, vlastne nikam nechodim, takze nikam nemozem zaspat.. v praci mam flexibilnu pracovnu dobu, dovazam sa s autom a s ludmi sa nestretavam, takze.. nikam nezaspavam
a aj ked dakam musim ist, tak proste budik a ide sa.. mam tvrdy rezim, kazde rano vstavam presne o piatej, neexistuje pre mna alternativa, ze nevstanem z postele lebo som zaspala. proste nie
záleží veľmi od toho ako idem a kam. Teda od situácie. Keď idem do mesta autobusom a odíde tak s tým nič nespravím a buď nejdem alebo idem neskorším a nenáhlim sa vôbec. Keď je to niečo veľmi dôležité tak sa samozrejme ponáhľam. Ale to záleží zase od toho ako mi na tom záleží a či napr. chcem stihnúť ten autobus keď odchádza za 1 minútu a ja mám 500 metrov do zastávky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
do skoly nechodim, na prednasky nechodim, vlastne nikam nechodim, takze nikam nemozem zaspat.. v praci mam flexibilnu pracovnu dobu, dovazam sa s autom a s ludmi sa nestretavam, takze.. nikam nezaspavam
a aj ked dakam musim ist, tak proste budik a ide sa.. mam tvrdy rezim, kazde rano vstavam presne o piatej, neexistuje pre mna alternativa, ze nevstanem z postele lebo som zaspala. proste nie
No a záleží na tom, kam zaspím, ako veľmi zaspím a nakoľko je možné to dobehnúť a prísť načas (ak už to nie je aj tak možné, ani sa nenamáham)