Odlišný nick, lebo mám ešte veľa iných prezývok ako Sveter, aj keď tie už nie sú také pekné ako Sveter (to neznamená že nie sú tiež úplne super, len proste nemajú taký význam ako má sveter, chápete)
A priznala by som sa že som to ja, dala by som statusík:"ČauQy hauQy mňauQy, to som ja, Svetrík, len s novým menQuom"
nový iný nick a nepriznala by som sa, že som to ja, lebo by to aj tak bolo všetkým jedno. A bola by som nejakú dobu vulgárna, keďže neviem, prečo by sa mi niečo také malo stať...
no vlastne posledne, keď som dostala ban, som všetkým adminom vynadala do kokotov všade možne, kým to neopravili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Chodím sem rada, ale asi by som si už nový účet nezakladala. Ale človek nikdy nevie.
a bolo by mi veľmi ľúto, že už nemožem na svoj nick, hlavne kvoli tomu, že by som si nič už nemohla povymazávať
a určite by som si vytvorila nový nick, strašne sa teším, keĎ možem niečo pomenovávať (tak kreatívne!), takže by som si niečo super vymyslela..
ale nechapem prečo,ked to takmer nejedavam -.-
A priznala by som sa že som to ja, dala by som statusík:"ČauQy hauQy mňauQy, to som ja, Svetrík, len s novým menQuom"
no vlastne posledne, keď som dostala ban, som všetkým adminom vynadala do kokotov všade možne, kým to neopravili
no ale...obratila by som sa na admina,ten by mi "urcite" pomohol - aha,here i am,selfconfident and insulting admin - wow...
no a hej,vytvorila by som si nick (ako by som ho uz nemala,vsak? ) a nepriznala sa k nemu.teda,nie verejne.
so...