vratil by som sa, naveky sam byt na pustom ostrove je ako samovrazda, je vedecky dokazane ze ak clovek nema komunikaciu, kontakt s clovekom tak mi prekosci v hlave. cize nakoniec tu samovrazdu aj clovek uskutnocit mohol
ja keď som dlhšie niekde sama, tak príliš rozmýšľam o všetkom možnom aj nemožnom a analyzujem a to mi nerobí dobre , takže určite by som sa tam ocitnúť sama nechcela.
Určite áno, niekedy si hovorím, že to aj potrebujem, lebo ja tento život už veľmi nezvládam, stále robiť dôležité rozhodnutia, podávať neustále vo všetkom viac než stopercentný výkon...
mať tam chlapa a ženu na sex, chajdu kde sa dá spať a žiť a je zabezpečená proti prípadným veterným a iným smrštiam, ukázanú cestu k prameňu pitnej vody a k jedlu, jednu celú izbu plnú knižiek, brala by som to všetkými desiatimi
no z tromi vecami a sam by som tam urcite nevydrzal ale s nekym koho mam rad by som tam vydrzal aj pol roka a samozrejme by sme museli mat pristup k niektorym potrebnym veciam ak su napr. : pivo , jedlo , nejaka buda kde by sa dalo bezpecne prespat , a aspon par veci na prezlecenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pekna vízia, že samovražda, ale s peknou dvojnohou sépiou by to nemalo byť tak zlééé...filip
Ale potrebovala by som tam byť s niekým.
filip