@piter09 taky nie, ake aj aj AXL mal uzasny.. ale celkovo najlepsi hlas so vsetkych ludi - spevakov aky kedy zili podla mna 1.freddie mercury, 2.michael jackson,3.Kurt Cobain 4. Whitney Houston 5.AXL ROSE
@nenay v rokoch 1989-1994 ano.. samozrejme bola vtedy aj metalica ac dc ale v tomto obdobi boli tieto dve kapely na samom vrchole a ano este raz V TOMTO OBDOBI, to boli 2 najuspesnejsie a najlepsie kapely na svete...
najlepsi hlas co som pisal to bolo cisto subjektivne, ale toto o tych kapelach je objektivne
@soreljulien v tej dobe uz queen koncilo nakolko mercury uz zomieral na aids, 91 zomrel..posledny rok ani nemali koncerty pred smrtou..takze Queen tiez by som zaradil pred nirvanu ale v tejto dobe z tychto dvoch kapiel..
pobavilo... ale tak kto hľadá ten nájde kvalitu aj dnes, len si treba uvedomiť, že svojho času ani už dnešný velikáni neboli sami v mase potencionálnych hviezd
@oiquell no veď preto ma prekvapil tvoj komentár, kde si drogy spájal len s nirvanou.
ale nie je to jedno? nech si každý berie čo chce, je to jeho vec. mňa si nirvana rozhodne nezískala drogami ale svojou hudbou, v časoch, kedy som ich začala počúvať som ani netušila, že nejaké drogy existujú a napriek tomu sa mi ich hudba páčila. robili dobré veci, akými prostriedkami si k tomu pomáhali to už je ich problém
v tých rokoch sú vydané komerčne najpopulárnejšie NIN albumy
a som rada že nie su vo vybere
a ja neviem... nemam nezor na tieto dve kapely, aj napriek všetkemu, idu dosť veľmi mimo mňa
...ale hneď si pustím ten album z 89´...
@hellium to hej ale Kurt mal proste nezabudnuteľný a originálny hlas :-S
+ @piter09
btw. myslel som, že sa taký hlas už len ťažko nájde a aha ho...najviac sa k nemu zatiaľ priblížil tento:
@sveter tento rockový mainstream ide absolútne mimo mňa a neskutočne mi dokáže dvihnúť tlak tvrdenie ,že tieto kapely sú najlepšie na svete. nie sú a ani neboli. len preto som sa vyjadril k tejto téme.
@TvojaSanca Tu nieje o čom GNR bola najväčšia štadiónová kapela 90 rokov. Ozzy Osbourne a Joe Perry nazvali Guns N’ Roses novými Rolling Stones. Ich tvorba je celkovo vysoko hodnotená. A Nirvanu najmä preslávil konflikt medzi Axlom a Kurtom, potom dajme tomu album album Nevermind, ale najviac smrť kurta. A najviac fanúšikov a pozornosti sa dostalo Nirvane prakticky až po Kurtovej smrti.
@martin872 tak stadionova kapela 90 rokov, nemozme este zabudat na BON JOVI pripadne red hot chilli peppers, alebo aj pre mna uzasnu kapelu podla mna vseobecne trochu neviem preco ale podcenovanu aerosmith.. no a U2 samozrejme...
@tvojasanca Jasné ja som sa vyjadril len k Nirvane a ku GNR, Aerosmith bol dost vzorom pre Guns tiež mám veľmi rád hlas Stevena Tylora a aj tvorbu Aerosmith a v tých rokoch aj Aerosmith naberal druhý dych.Bon Jovi patrí tiež k mojím oblúbeným, ale 90 roky a jednoducho to naj top na čo si mohol íst boli Guns. Bon Jovi doteraz ma v zuboch Axla, a najmä to akej sa mu dostalo slávy za takú krátku a nestabilnú kariéru a hlavne počet vydaných albumov. A nirvanu fakt nemusím a ani smells like teen spirit
@martin872 najskor suhlasim.. v 96 sa rozpadli guns (od 96 to ze si axl ponechal oficialne meno na to mu zvysoka jebem)
od 90 DO 96 boli naj Stadionove kapely na svete urcite guns jsne prvi.. ze druhi rolling stones celkom to sedi az za nimi Bon jOVI a spol...
@oiquell slubujem ti ze tie 3 nekomercne super kapely (fakt nehladaj nijaky sarkazmus), uprimne to myslim.. si vypocujem dneska behom dna vsetky 3 ci 4 co si tu dal a napisem potom hned svoj nazor
@xxar3s patri pod rock ale je to PUNK a nie napr. Hard rock ako GNR.... to potom by si rovno mohol tvrdit ze punk a trash metal alebo deatd metal su to iste..
@tvojasanca a strašne sa mi páči čo Axl predvádzal, jednoducho v tomto bol neprekonatelný, ako to nazvali niektorý hudobný kritici Axl ukázal svetu čo doposial svet nikdy nevidel besnenie a behanie na pódiu a on stíhal ešte aj spievat (ale nepamatám presne ako to povedali užy ale znelo to lepšie) kukni aspon začiatok
@tvojasanca prečo mal ? on stále má vid album chinese democracy, až na to, že nepoužíva svoj chrplák, ale spieva čistejšie (tiež mám radšej jeho pôvodný hlas), ale ide o to, že on prakticky od roku 96 az prakticky do roku 2009 poriadne nespieval respektíve velmi, velmi málo. Ale postupne sa mu kondícia hlasu dostáva na lepšiu cestu. podalšie robí show cez 3 hodiny ktorá patrí na svete medzi najväčšie zážitky, a inštrumentálne ma poriadne premakanú show. Tiež som súdul podla youtube, ale ked som videl počul a zažil show cez 3 hodiny bolo to neskutočné velmi velmi kvalitne je stavaná ich show. Bol som aj na Velvet Revolver, ale to sa nedalo s Guns ani porovnat naozaj !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
u mna 50,01-49,99 pre nirvanu
najlepsi hlas co som pisal to bolo cisto subjektivne, ale toto o tych kapelach je objektivne
ale stale to nie je take ako original, nie je tam to take male zachripnutie
jared to tiez dost dobre zaspieval
ale nie je to jedno? nech si každý berie čo chce, je to jeho vec. mňa si nirvana rozhodne nezískala drogami ale svojou hudbou, v časoch, kedy som ich začala počúvať som ani netušila, že nejaké drogy existujú a napriek tomu sa mi ich hudba páčila. robili dobré veci, akými prostriedkami si k tomu pomáhali to už je ich problém
a som rada že nie su vo vybere
a ja neviem... nemam nezor na tieto dve kapely, aj napriek všetkemu, idu dosť veľmi mimo mňa
...ale hneď si pustím ten album z 89´...
+ @piter09
btw. myslel som, že sa taký hlas už len ťažko nájde a aha ho...najviac sa k nemu zatiaľ priblížil tento:
super je
od 90 DO 96 boli naj Stadionove kapely na svete urcite guns jsne prvi.. ze druhi rolling stones celkom to sedi az za nimi Bon jOVI a spol...
pred spanim (za 20 minut cca pojdem ) pocuvam J.B.
nebojte sa je to jimmy blunt krasne balady ma na zaspatie
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
» www.concerthotels.com/worlds-greatest...
ale mairah carey jasne najvyssia vyska