Ahojky V septembri nastupujem na UK a ušla sa mi izba na ,,luxusných,, atriákoch. Ako sa tam žije ? Ako to tam vlastne funguje ? Vlastné skúsenosti, postrehy Ďakujem
@laduss Noo veru neviem, či až tak zaujímavý, asi mohol byť lepší ten môj Aj ja mám nezrekonštruovanú izbu, ale nové bloky, teda podľa ceny, tak neviem aké to bude...dúfam, že nie až tak hrozné ako čakám Áno, do prváku
@ssynet Ja zastávam ten názor , nech každý skúsi to čo ho láka, a ak to nemá význam tak sa to dá skončiť ... noo uvidíme... čítala som dosť katastrofálne články o tom ako sa tam žije
mna by na atriaky nikto nedostal ani keby ma tam priviazal kovovou retazou...bola som tam parkrat na akciach ale dovi dopo, ved tam sa v izbe musite obchadzat v ulicke aby ste sa zmestili... sprchy, wcka...konecna...a este som zabudla steny ako z papiera a balkony, ktorymi sa dostanete vsade - nezabudajte ale, ze to plati aj opacne, vsetci sa dostanu k vam a ked zabudnete zavriet a utesnit okienko tak vas mozu vykradnut za 5minut....
jedine vyhody su - jedalne, vlastna chladnicka (myslim ze aj s malickym mrazakom ale to neviem naisto) a to ze si v mlynskej ma v noci obrovsku vyhodu....
@laduss tak klamat ti nebudem...ale zase kazdy ma inu mieru tolerancie a napriklad moji spoluziaci co na to v prvaku nadavali uz nechcu nikde inde byvat spolocensky zivot je tam fajn, ale to ostatne nie, takze kazdemu ako co vyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
jedine vyhody su - jedalne, vlastna chladnicka (myslim ze aj s malickym mrazakom ale to neviem naisto) a to ze si v mlynskej ma v noci obrovsku vyhodu....