Môže to urobiť, ale nemyslím, že to naozaj urobí. Určite aj on sám vidí, že pravicová vláda má obrovskú podporu ľudí, ktorí sú za zmenu v našej vláde, a týmto krokom by len vyvolal poriadnu vlnu nesúhlasu.
Ja nie som za pravicovú vládu, ale ak to tak chce väčšina, treba sa prispôsobiť a počkať si s kritikou o štyri roky, keď budú mať za sebou nejaké výsledky. Dúfam a verím, že nová vláda nášmu štátu len prospeje, to je jediné, čo môžme chcieť. Ak to pravica dokáže, nech sa páči, budem rada.
Mensinova vlada nebude, bola by otazka casu, kedy by skoncila... Ono aj tato nova vlada vyzera byt dost nestabilna..Ved sas a kdh maju odlisne nazory na niektore veci
@9 videla si tu mapku? vo vacsine okresov vyhral fico tak neviem kto tak velmi tuzi po pravicovej vlade...keby nebolo SaS ktoru mladi volili tak sa mozu aj poskladat a nevytvorili by koaliciu...
a kritika bude o 4roky tak ci tak lebo furt je volakto s volacim nespokojny tak jak teraz tak aj potom...ale bodaj by ta pravicova vlada bola pre nas taka spasonosna jak tvrdite...
@lucinkahc - veru aj pravdu máš... No Ficko možno aj bol kedysi ´človek´, ale len do doby, kedy bol prinútený dať sa do spolku s HZDS a SNS. Tejto spolupráci môže dnes ďakovať za svoje "meno" a tiež za to, ako voľby dopadli.
A usmial by som sa asi k smrti, keby sa premiérom stal Béla... Chcel by som vidieť tie ksichty Fickove, Csákyho, Orbánove a hlavne Slotove Ten mimochodom asi ako jediný bol schopný povedať Ficovi do očí, čo si o ňom myslí a nbral si v predvol. štúdiu servítky...
@lucinkahc haha! fico vyhrat moze kolko chce, nakolko smer je prakticky jedina lavicova strana. ked si porovnas pravicu celkovo, t.j. sdku, kdh, sas, most, tak lavica akosi prehrava
@lucinkahc Myslim si, a vela ludi v mojom okoli mi to potvrdilo, ze ak by nebolo SaS tak by volili SDKU (popripade by sa rozdelili este medzi Most a KDH), ale o co ide, zasa by volili pravicu.. cize..
Ak by nebola SaS, veľa ľudí by volilo SDKÚ, alebo Most, ale určite by sa neprerozdelili všetky hlasy SaS a pravdepodobne by Ficovi so Slotom stačili teraz získané percentá na vytvorenie vlády, môj skromný odhad ...
SaS na veľké šťastie priniesla do politiky nový liberálny prístup, ktorý láka aj ľudí, ktorí k SDKÚ nemusia mať zrovna blízko, prípadne ľudí, v ktorých očiach sa SDKÚ zdiskreditovalo ...
@tunidlo naozaj neverim tomu, ze by niekto kto volil teraz SaS uvazoval o tom, ze bude volit smer.. fakt nie, proste SaS trocha vyplnili dieru ktora tuna chybala, mozno nalakala novych volicov, alebo nejaki k nej presli, ale kebyze neni, fakt si nemyslim ze by to napr. hzds stacilo na to aby sa dsotalo do parlamentu
Podľa mňa ak by nebolo SaS, tak dosť z jeho voličov nejde voliť.Veľa ľudí ich volilo preto, že sú nový v politike a nikomu, kto je dlhšie neveria a keby neboli, tak nejdú voliť.
Samozrejme, že časť by volila aj Most a SDKU, ale pomerná časť by podľa mňa nešla voliť.
Takže by to oslabilo pravicu a naozaj by bola šanca, že SNS a Smer by mohli vytvoriť koalíciu.
A kto by voliť nešiel, tak by dal vlastne hlas Smeru, kedže Smer má najviac percent a takto by získal viac mandátov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja nie som za pravicovú vládu, ale ak to tak chce väčšina, treba sa prispôsobiť a počkať si s kritikou o štyri roky, keď budú mať za sebou nejaké výsledky. Dúfam a verím, že nová vláda nášmu štátu len prospeje, to je jediné, čo môžme chcieť. Ak to pravica dokáže, nech sa páči, budem rada.
a kritika bude o 4roky tak ci tak lebo furt je volakto s volacim nespokojny tak jak teraz tak aj potom...ale bodaj by ta pravicova vlada bola pre nas taka spasonosna jak tvrdite...
A usmial by som sa asi k smrti, keby sa premiérom stal Béla... Chcel by som vidieť tie ksichty Fickove, Csákyho, Orbánove a hlavne Slotove Ten mimochodom asi ako jediný bol schopný povedať Ficovi do očí, čo si o ňom myslí a nbral si v predvol. štúdiu servítky...
Ak by nebola SaS, veľa ľudí by volilo SDKÚ, alebo Most, ale určite by sa neprerozdelili všetky hlasy SaS a pravdepodobne by Ficovi so Slotom stačili teraz získané percentá na vytvorenie vlády, môj skromný odhad ...
SaS na veľké šťastie priniesla do politiky nový liberálny prístup, ktorý láka aj ľudí, ktorí k SDKÚ nemusia mať zrovna blízko, prípadne ľudí, v ktorých očiach sa SDKÚ zdiskreditovalo ...
O HZDS som nepísal, podľa mňa by v prípade neexistencie SaS na zloženie vlády stačili dve strany - SMER a SNS ...
Písal si, že by to nestačilo HZDS, aby sa dostalo do parlamentu ...
Teraz, že si tam mám dať miesto HZDS SNS ... Ale SNS sa predsa do parlamentu dostala ...
Samozrejme, že časť by volila aj Most a SDKU, ale pomerná časť by podľa mňa nešla voliť.
Takže by to oslabilo pravicu a naozaj by bola šanca, že SNS a Smer by mohli vytvoriť koalíciu.
A kto by voliť nešiel, tak by dal vlastne hlas Smeru, kedže Smer má najviac percent a takto by získal viac mandátov.