V ziadnom pripade by som toto prislovie ani nenapisal. Mne sa nikdy nic v zivote nevratilo. Akurad toho zleho az moc. A preto ked mi niekto povie, ze sa to raz vsetko vrati, mam chut vrazdit :/
Nam v treide to triedna furt hovori, ze vo vesmire je velka Akasha kronika, do ktorej sa vsetko zapisuje a vsetko, ci uz dobre alebo zle, sa nam raz vrati
je to vsetko len vec pohladu...ja som skor zastanca nazoru co sa ma stat, stane sa...
Vsetko je to len o ludoch a ich vnomani skutocnosti, stane sa nejaka udalost a niekot povie to mas zato ze si robli to a to a pritom to nemusi vobec suvisiet...takze podla mna je to len v pohlade na vec...
ja v to verim, verim v tie veci ze mame karmu a zalezi len nas a na nasich skutkoch aka bude. a ak sa nam vsetko zle co sme spachali nevrati v tomto zivote tak urcite sa to vrati v dalsom, buducom zivote..asi to trochu zavana budhizmom ale myslim si to.
ja v to neverim, ja to viem, aten, kto odmieta pravdivost tejto vety, tak nie je dostatocne vnimavy...a okrem toho kazdy asi celkom nechape princip citatu
tí čo ojebavajú a su sviniami v živote tak sa maju dobre ako slušní ludia..
je to tak..zoberte si napr politikov ake su to svine a maju sa najlepšie z nas..a chudak človek čo nepodvadza,nekradne a ma moralne hodnoty tak žije z ust do ust..
Ale myslela som to ako Lakino, ked je clovek dobrý, milý, nekradne..to neznamená, ze v zivote sa má dobre, kolko ludí je, čo sú spravodliví, celý život makajú za minimálnu mzdu a neni sú v zivote stastní, nemôzu si dovolit ani dovelenku pri mori.
A napríklad aj takí Mojsejovci, podla mna sú vôbec neni dobrí ludia, teda myslia v prvom rade na seba, falosní a majú takmer vsetko.
viem, ze ich ludia "akoze" nemajú radi, ale aj tak sa stále na nich pozerajú a určite by chceli mat čo oni.
A tak je to aj v láske aj priateľstve, môzes byt akokolvek dobrým a verným, aj tak ta môže tvoj partner podviest, tvoj kamos ta za chrbtom ohovarat.
Na svete úplná spravodlivost nikdy nebola a ani nikdy nebude.
vies lakino, pozeras sa na to z pohladu trosku kriveho, pretoze aj bohaty ma svoje problemy, o ktorych nemas tusenia, aj politik ma svoj pobabrany zivot, hoci je hyenou a vyciciava peniaze z ludi, moze mat problemy v rodine, a vracia sa mu to tisickrat horsie, ide prave o to, ze neexistuje clovek, ktory by bol len stastny, kazdy ma problemy, kazdy trpi a zaroven je stastny, je zle aj dobre, nikdy sa to neubieha jednym smerom a vsetko zle co vykoname sa nam vracia inak, alebo rovnako, ateisti mozno o tom nechcu ani pocut a tak, ale az ked my raz budeme mat 50rokov, si mozno uvedomime, ze je to tak
ateista jak veriaci (itak 80percent tých čo chodí do kostola tam nechodí kvoli tomu pravemu)
oki ale dajme si to z pohladu ako si sa na to pozrela ty..
každý človek má problémy v rodine,každý má vo svojom okolí niekoho čo má problémy,niektorí ich ma aj sám..Je jedno či je to bohatí alebo chudobní tie veci sú rovnaké..Ale čo je odlišné tak bohatý človek sa nestará že či bude mat z čoho zaplatit nájom a či neskončí na ulici,bohatí ludia nezvažuju že ked kupim detom čokoladu tak nebudu mat peniaze na chleba..A prečo?
Pretože tie svine čo o tom rozhodujú že ako sa budeme mat tak kradnú pre seba..A majú oni takéto problémy??
Mafiáni alebo iná zberba čo kradne,podvádza má také isté problemy ako bežný človek,ale bežný človek ma okrem trápení čo prináša život aj problémy existenčne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
V ziadnom pripade by som toto prislovie ani nenapisal. Mne sa nikdy nic v zivote nevratilo. Akurad toho zleho az moc. A preto ked mi niekto povie, ze sa to raz vsetko vrati, mam chut vrazdit :/
A ja sa na tom vzdy len ujebavam
Vsetko je to len o ludoch a ich vnomani skutocnosti, stane sa nejaka udalost a niekot povie to mas zato ze si robli to a to a pritom to nemusi vobec suvisiet...takze podla mna je to len v pohlade na vec...
Aj ked vsetko v nom samozrejme ovplyvnit nemozeme. Ale z tej väčšej casti ano.
tí čo ojebavajú a su sviniami v živote tak sa maju dobre ako slušní ludia..
je to tak..zoberte si napr politikov ake su to svine a maju sa najlepšie z nas..a chudak človek čo nepodvadza,nekradne a ma moralne hodnoty tak žije z ust do ust..
Ale myslela som to ako Lakino, ked je clovek dobrý, milý, nekradne..to neznamená, ze v zivote sa má dobre, kolko ludí je, čo sú spravodliví, celý život makajú za minimálnu mzdu a neni sú v zivote stastní, nemôzu si dovolit ani dovelenku pri mori.
A napríklad aj takí Mojsejovci, podla mna sú vôbec neni dobrí ludia, teda myslia v prvom rade na seba, falosní a majú takmer vsetko.
viem, ze ich ludia "akoze" nemajú radi, ale aj tak sa stále na nich pozerajú a určite by chceli mat čo oni.
A tak je to aj v láske aj priateľstve, môzes byt akokolvek dobrým a verným, aj tak ta môže tvoj partner podviest, tvoj kamos ta za chrbtom ohovarat.
Na svete úplná spravodlivost nikdy nebola a ani nikdy nebude.
oki ale dajme si to z pohladu ako si sa na to pozrela ty..
každý človek má problémy v rodine,každý má vo svojom okolí niekoho čo má problémy,niektorí ich ma aj sám..Je jedno či je to bohatí alebo chudobní tie veci sú rovnaké..Ale čo je odlišné tak bohatý človek sa nestará že či bude mat z čoho zaplatit nájom a či neskončí na ulici,bohatí ludia nezvažuju že ked kupim detom čokoladu tak nebudu mat peniaze na chleba..A prečo?
Pretože tie svine čo o tom rozhodujú že ako sa budeme mat tak kradnú pre seba..A majú oni takéto problémy??
Mafiáni alebo iná zberba čo kradne,podvádza má také isté problemy ako bežný človek,ale bežný človek ma okrem trápení čo prináša život aj problémy existenčne..
Podla mna život nie je fér..