Začiatkom februára Jar? Vy si ľudia neuvedomujete že príroda má svoj cyklus? Ak by teraz prišla Jar tak by nepomrzol dostatočný počet hmyzu a hlodavcov ktorý by potom zničil podstatnú časť úrody, stromov a v lete by sa večer kvôli komárom ani nedalo ísť von a všade by boli kliešte. navyše je pravdepodobné že by potom ešte prišli mrazy ktoré by zničili prebrané ovocné stromy. Nedostatočne by sa obnovili Ľadovce v alpách čo by znamenalo nedostatok vody v riekach pre dosť veľkú časť európy atď. Jar by mala prísť najskôr koncom marca. Prečo si neužívate zimu ale ste nespokojný z tým čo máte veď vonku je tak pekne
Prijebaný sneh, od rána som už 4krát musela odhrabavať schody a chodník, keďže musíme mať práve teraz službu. K tomu sa pýta aj pes každú hodinu von, normálne budem rada, keď o 14 vypadnem do tepla, kde ma nebude nikto otravovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
a vlastne, ja sa teším, že sneží, aj keď chcem jar.
ale ja chcem jar celoročne.
a keď som dnes vyhrabala hlavu spod paplóna a ako prvé som uvidela tie neskutočné chumáče snehu, tak mi len preletelo hlavou, že
"ehehe"
fakt. to bola moja prvá dnešná myšlienka.
len ma štve tá sivosť oblohy. potom sa cítim tak všednodenne.
Je to blby sneh tak z toho nerobte vedu
a naopak
prave dnes som ale mala take desatminutove zamyslenie na temu "preco sakra nemoze byt sneh teply?!"
a mohol by byt!!!
lebo nech je ako chce, teplo mam stale radsej.
a nevadí mi že sneží, milujem sneh...len keby sa to netopilo furt...a keby sme mali kopce
#mojawebka .novykoment {
color FFFFFF;
background: #000000;
border: 2px solid