vadí vám to u ľudí, s ktorými ste bežne v kontakte? Keď len niečo chce zistiť, napríklad: "Ideš dnes tým busom o druhej domov?" a nedá na začiatok "ahoj". Pretože som sa už veľmi veľakrát stretla s tým, že to dotyčného nenormálne vytočilo
@matusha ano, uz som si uvedomila, ze som blbo polozila otazku, lebo keby mi tak napisal niekto, o kom som rok nepocula a teraz neico chce, asi by som si to vsimla tiez
vôbec nie, sama to tak robievam. sms sa snažím obmedziť na základné informácie, správy ak si píšem so "svojimi" ľuďmi, tak je to tiež len tak zhurta, pri kvázi "cudzích" použijem skôr "prosím ťa", ale teda pri úplne cudzích dávam aj pozdrav ..
neviem nejak mi ani nedošlo, že by to mohlo niekoho iritovať :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vadí vám to u ľudí, s ktorými ste bežne v kontakte? Keď len niečo chce zistiť, napríklad: "Ideš dnes tým busom o druhej domov?" a nedá na začiatok "ahoj". Pretože som sa už veľmi veľakrát stretla s tým, že to dotyčného nenormálne vytočilo
Ale s pozdravom je to vzdy krajsie
a neodpise..
neviem nejak mi ani nedošlo, že by to mohlo niekoho iritovať :/
ked som sa dlho s tym clovekom nevidel tak ma to dost sere.
a hlavne ked ten clovek sa nepozdravi a len napise ze nieco potrebuje
a podobne mi to nevadí ani naopak