Napríklad to, že pri každej možnosti je smajl mi teda dosť vadí. Ale inak mám smajle rada a používam ich, ale používam ich tak aby sa tam hodili a v správnej miere. Naozaj nebudem k niečomu úplne vážnemu drbať milión vyrehotaných smajlov.
A neznášam keď niekto nevie používať smajle. Napríklad raz som doslova že vynadala kamarátke nech prestane používať "xixi" a pod. a nech sa naučí používať smajle. Teraz pre zmenu všade pchá niečo na štýl ": DDDDDDD", aj keď tam nie je nič smiešne...
ale snažím sa to odnaučiť, pri mne mi to vadí... a pri ostatných to potom ale viem pochopi´t, že len majú podobný problém ako ja a nevedia s tým prestať
ja to pisem do kazdej vety aj teraz aj ked to není smiešne a znova prave dneska som chcela písať blog o smajlikoch a zrovna to tu padlo asi ho aj napíšem ked je to taka aktualna téma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A neznášam keď niekto nevie používať smajle. Napríklad raz som doslova že vynadala kamarátke nech prestane používať "xixi" a pod. a nech sa naučí používať smajle. Teraz pre zmenu všade pchá niečo na štýl ": DDDDDDD", aj keď tam nie je nič smiešne...