Ale zase, ak chcem povedať niečo duchaplné, viem sa vyjadriť tak aby som nemusel používať nadávky, a ak toto niekto nedokáže tak dobrý deň dovidenia, takých ľudí nemám rád
depends.. poznam ludi ktori nadavaju neustale a od nich mi to ani ako nadavka nepride. niekedy je to vyslovene nevhodne a niekedy je prave nadavka nieco co doda reci stavu. neda sa to generalizovat.
kedysi som dost nadavala..vazne a neviem ani preco a mozno taka pubertačka a vsetky kamosky tiez ale dako som si povedala ze uz nechcem a samito darilo len niekedy zahresim .. .. a vadi mito niekedy najem ked segra sa teraz roznadavala a mama ked moc jajej normalne poviem jak to orpzrava hnusne proste mito vadi ale zas ot zalezi skym som kedsom vskole! tak moja spolusediaca jedost vulgarna a niekedyto prenesie aj namna a kedsom doma ani moc ee len po jebnutu
tak niekedy si proste nedokážem odpustiť..ked sa niečo dojebe, dokurví..a je to celé v piči.. tak ja si zanadávam ale nenadávam tak že veta a každé druhé slovo ..ked som niekde viem si to odpustiť.. čiže mne to nevadííí vôbec
Ja v podstate nenadávam, maximálne tak niekoho označím, že je debil, krava, alebo sa o niečom vyjadrím, že je to drbnuté Nadávky u ostatných mi v podstate až tak nevadia, pokiaľ to nepreháňajú. Pokiaľ v každej druhej vete nejakú používajú a začínajú nahradzovať slová normálnej slovnej zásoby za modifikované vulgarizmy, už mi to začína liezť na nervy. Hlavne u dievčat. Prieči sa to môjmu estetickému cíteniu počuť dievčatá nadávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo ked ich otec len tak vykrikuje do eteru
Ale zase, ak chcem povedať niečo duchaplné, viem sa vyjadriť tak aby som nemusel používať nadávky, a ak toto niekto nedokáže tak dobrý deň dovidenia, takých ľudí nemám rád
ak je to vrámci srandy, zvyknutej spoločnosti, emocionálneho vypätia, alkoholického či iného opojenia tak nevadí
A práve som si uvedomila, že v poslednej dobe sa vyjadrujem pomerne kultúrne.