Ak pod hrabaním myslíme, že si dotyčný najskôr neoveril, či môže. Nie že by som tam mala niečo na ukrývanie, ale... vadí mi, ak sa niekto len tak pustí do akýchkoľvek mojich súkromných vecí... Ja to druhým tiež nerobím (výnimka je, keď sa ku mne dostane nejaká stratená vec a ja sa snažím vypátrať majiteľa)
neskutočne. A keď si niekto požičia mobil, že sa chce zahrať a začne mi pozerať sms a podobne, za to mám chuť dotyčnému vraziť. Tieto veci ma dokážu zaručene nasrať
@die ale ved stoji len 100e...na hranie pred spanim, dostojne precitnie sprav (nie ako na mikro displejiku mobilu) ...podla mna teraz si proti, ale ked si to vyskusas, nebudes ho chciet pustit
niežeby som tam skladovala úchylné smsky a pochybné fotky, ale aj tak... nemám to rada. celkovo, keď neželané osoby zasahujú do môjho stráženého súkromného priestoru.
Hrozne mi vadí ked sa mi nikto vco i len chyti telefonu... nechapem ludi co si ho le ntak bez dovolenia veznu a zacnu na nom tukat... akoze vrrrm. nieze by tam sli najst nieco... teda.. no ale aj tak. tiez to nerobim nikomu.
odkazujem mojim budúcim spolužiakom nech rovno zabudnú!!! ja už nikomu nič dávať nebudem...na základke som dával lebo že "alé nó ved je nuda, daj sa zahrať"...nebudem si nabíjať mobil 3x denne...
a také veci ako SMSky mám zamknuté takže to ma netrápi...a ani ja nikomu neberem mobil tak ani mne ho nikto brať nebude
Podla toho, ci ma moje povolenie na prezeranie obsahu mojho telefonu. Ak to su vsak fotky a obrazky, kludne.. ale ak to pride az k SMS-kam, tak to uz je privela aj na mna. Predsa len, sukromna vec. Ale zase je ine, ked jednu sms ukazujem niekomu a ked niekto si pozrie jednu, druhu, vsetky...
j, lebo mi tám väčšinou nájdu niečo čo ani neviem že tam mám, a všeobecne nemám rád ked si prezerajú súkromné sms kontakty atd, preto radšej používam heslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale áno , v podstate vadí.
vlastne, ani ja nič nevidím
ale čo sa týka iných vecí, tak @2
» www.alza.sk/prestigio-multi...
a také veci ako SMSky mám zamknuté takže to ma netrápi...a ani ja nikomu neberem mobil tak ani mne ho nikto brať nebude
SMS a hlavne história prehliadača sú tabu.
najhoršie je, keď si niekto vezme môj mobil a začne sa v ňom hrabať...