ponožky mi nevadia jedine v topánkach, inak si je furt vyzúvam bez ohľadu na to, či je zima, či som chorá, či som u frajera, jednoducho vždy.. takže logicky aj keď idem spať
ponožky nemajú čo robiť na nohách cez noc počas spánku, je to jednak nehygienické a zabraňujú správnemu prekrveniu chodidla...jediná výnimka budú jemné bavlnené ponožky určené len na tento účel
ani cez zimu ani cez leto.. neznasam papuce slapky.. proste po byte vzdy som na boso a uz na mna krical oco.. ze si mam dat aspon v zime ponozky lebo sa prechladim odporucila som mu podlahove kurenie ( ale ma pravdu )
v zivote nikdy som asi neprespala celu noc s ponozkami, brutalne mi to vadi...maximalne ked je fakt zima tak si ich dam ked zaspavam (a vzdy sa mi zaspava horsie) - a rano sa aj tak vzdy zobudim bez nich.
Nikdy nespim v ponožkách, iba keď nahle zaspím alebo tak... Keď mám na sebe ponožky nikdy neviem zaspať, pretože je mi teplo na nohy. Musím mať chodidlá v chlade inak neviem zaspať poriadne
nechapem, komu to moze vadit ked som par krat prespala na intraku alebo u niekoho ineho a nemal prave najcistejsiu zem, tak radsej na nu stupim v ponozke ako bosou nohou, ked teda nemam k dispozicii papuce
dokážem zaspať aj s ponožkami, ale potom sa väčšinou vždy rýchlo prebudím s tým, že si ich musím vyzliecť je to taký nepríjemný pocit...okrem toho mám rád keď je v noci chladnejšie, a práve to teplo z nôh mi dosť vadí asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
iba v lete no
ale akože bežne sa ráno zobúdzam a ponožky sú zošuchnuté volakde het
Ale letny semester ma naucil kvalitne sa vyspat aj v lodickach a kabate.