Hm.. už som si všimla,že nielen na "pokecovom pobreží" ale aj na Birdz-ovom, sa nájdu jedinci ktorí píšu štýlom.: MhÁM DoBLú náLáDHú PaPqám čhOqOlÁdkU .. pff, mne je zle..neviem ako Vám ,ale mne to vadí,asi ich nenaučili slovenčinu Ja som rázne za no
A oveľa trápnejšie ako ten štýl písania je to, ako to tu pravidelne každý týždeň potrebujete rozoberať.... dajte si facky a nestarajte sa do vecí, do ktorých vás absolútne nič nie je.
NeWaDi wOe, PrAwE NaOpAk wOe, Ye tO BrUtAlNe uZiToCnE. wYpOwEdA To o oSoBnOsTi - pOkIaL NeRoBiM WySkUm mEdZi aDoLeScEnTaMi, TaK Na tAkYtO StYl aNi nErEaGuYeM (rOzUmEy: Ye tO SuPeR FiLtEr s kYm pIsAt a s kYm nIe) ^_^ ToKiO HoTeL RuLezZz!!!
No nič iné nám neostáva.. no mňa to nasralo, a už som aj pocítila potrebu o tom napísať,tak som napísala Asi sa nad tým budeme musieť povzniesť ale je to iba dokazovanie svojej inteligencie,taktiež namiesto normálneho V..nenormálne W
@19 presnejšie čo? myslíš to, že namiesto V dávajú W,alebo ,že je vobec o tom.. toto fórum založené,ale už som vysvetlila Je tu to bude to tu,proste bolo mi to za potreby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
... no možno práve preto som musel vymeniť monitor..
boze.. co to bude o 10 rokov. kam ta demencia siaha, ze ludia strkaju nos tam kde nemaju..
A oveľa trápnejšie ako ten štýl písania je to, ako to tu pravidelne každý týždeň potrebujete rozoberať.... dajte si facky a nestarajte sa do vecí, do ktorých vás absolútne nič nie je.
» vypatlator.cz/...
A vies ze to plati aj co sa tyka pisma?
TaKzE KlUdNe mOzEm pIsAt tAkTo Toe WoDWazZz Woe!!!(vypatlator.cz)
oʇʞɐʇ ʇɐsıd ɯǝzoɯ oqǝןɐ
(fliptext.org)
a ty mi mozes kokot.
Ani mne sa to nepaci, treba to lustit, ked mi niekto napise takym spoosobom tak ho rovno rusim.
Vadia mi aj ludia co neovladaju aspon zaklady gramatiky ale aj tak sa vzdy najde nieko kto napise napr. bysexual.
Vadi to mne, vadi to tebe, a vadi to kope dalsich ludi, ale nespravime s tym nic ani keby sme sa vsetci postavili na hlavy a posuvali sa usami.
A kedze si nemyslim ze niekto o tomto napise zakon, alebo tak ludia prestanu pisat, neostava nam nic insie iba krutit hlavami a zakladat diskusie.
(vypatlator.cz)
A nie, nevadí mi to