Cirkulárka mi nevadí, z nej je aspoň nejaký úžitok. Ale keď nejaký idiot naštartuje motorku o druhej v noci, ide 100 po parkovisku a zobudí celú ulicu, tak takých by som vedel skopať jak psov.
tak to vytaca aj mna, su to neznesitelne zvuky, ale zase napriklad zvuky motora vytahu, trakcneho motora elektrickej lokomotivy a 6-stupnovej automatickej prevodovky ZF pre autobusy milujem
tie zvuky "mensich strojou" maju preto tak ..priserni zvyk, lebo su to vetsinou dvojtakty ja osobne neznasam ten zvuk dvojtaktou, obzvlast vysokootackovych co vlastne su asi vsetki dvojtakty, lebo tie motori musia vsetko stihnut len pocas dvoch taktou, kdesto 4-taktne na to maju 4 takti a nemusia mat tak vysoke otacky
vzhladom na to ze dedo bol stolar takze cilkuralku som pocut stale kazde rano o osmej sa zapla a vypla asi az vecer o siestej
siel som na strojarsku skolu tam mam kazdy druhy den nieco pri strojoch takze mi to nevadi vobec ale po 8hodinach na Dni otvorenych dveri statia pri stroji ma to uz nebavi a zacina bolet hlava... tak vtedy mi to vadi
Keď sme boli v Taliansku, tam tí típci majú nejakú divnú záľubu v motorkách... bez tlmičov. A jazdili na tom celú noc. A viete, keď musíte mať otvorené balkónové dvere, pretože nemáte klímu a keď bývate pri centre mestečka, takže no, nič extra Ale prekvapujúco dobre sa pri tom zaspávalo... Normálne mi to chýbalo potom
ale myslim ze akakolvek kosacka alebo cirkular su lepsi ako mestsky rozhlas o 11 doobeda... ale ked susedia burali dom bolo dost nechutne ked prisiel bager a udieral do cementu...od 9 rano cely den
v poslednom čase ma dosť vytáča naša práčka!, lebo vždy keď doberie začne pípať..a večšinou nieje nikto po blízku kto by ju hneĎ vypol.. a tak pípa..a pípa....a pípa..a pípa.... no nervy
kua a este ako!!To ked sme na chate tak moj milovany zakonny zastupca uz o 7rano musi kosit travnik,alebo daco pilit alebo flexkovat...JAK TO JA NEZNASAM!!
tak mne to nejako moc nevadi u nas v dedine su takto zvuky na dennom poriadku takze co uz narobim a jedine co nepochopim je preco sused kazdy vecer /aj v dni kedy prší/polieva celú svoju záhradu aj so stromami a bohviečím všetkým a začne práve vtedy ked sa u nas na dvore niečo deje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak tie zvuky znesiem ...
siel som na strojarsku skolu tam mam kazdy druhy den nieco pri strojoch takze mi to nevadi vobec ale po 8hodinach na Dni otvorenych dveri statia pri stroji ma to uz nebavi a zacina bolet hlava... tak vtedy mi to vadi
ale tie ostatne sa daju