Ja by som zaondila do zeme všetky debiné komrečné reklamy, v ktorých nám nebo sľubujú, kkt dostaneme, ako fakt, jedna z milión vecí, ktoré ma dokážu poriadne nasrať :/
tak telku ja fakt nekukám a naše kanále/y (do čerta nikdy neviem už duplom nie ale tak Nemci sú v tomto asi "najlepšie" keď do polhodinového programu vedia dať aj dva reklamné blogy po 5 minút
nenávidím keď je počas filmu reklama, ja si pozrem telku raz za čas, a vie ma to naštvať,preto pozeram filmy na PC, bez reklam ,v pokoji si môžem kedykoľvek pauznuť a trebárs čosi zjesť....
ale okrem strateného času mi vadí to že sa človek do filmu zahĺbi a reklama mu z neho pokazí dojem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a najviac ma serie Markíza, keď napr. začne nejaký seriál, stihnú dať úvodné titulky a trochu začiatku, a hneď dajú reklamu
Film ktorí má 1:30 alebo dve hod.vždy zákonite trvá tak do polnoci-12:30.
Niekedy by som rozmlátil telku
hlavne teraz v poslednej dobe keď ide 5 reklám počas jedného programu. všetky televízie sa zbláznili
ale okrem strateného času mi vadí to že sa človek do filmu zahĺbi a reklama mu z neho pokazí dojem.