nie aj ja ich mám zopár.... ale zasa každý den si čistím xicht všeliakimi rkavinami na to....ale čo mi vadí sú hnusné zapálené akné po celom xichte (a dakedy aj celom tele o ktoré sa aspon cistiaca voda nedotkla! asi tak...
nevadia..ved to je normalne.. sice prilis vela zapalenyych tak to je uz o inom, kedze zo je len znak toho, ze sa ta osoba o to nestara a netrapi ju to.. aj ja mam ale to len take ze sa to jednoducho da prekryt make-upom
Ja už som mal na tvári toľko mastí a liehovín od kožnej že mi je s toho až zle - no aj tak sa ešte nejaké nájdu aj u mňa - takže mi to neprekáža na ostatných keďže viem koľko je s tým trápenia a aj tak nič nepomôže
@Laira ty si asi nezazila tazku formu akne co?V 14 som ju mal a poviem ti,ze to neni ziadna sranda a keby som nebol taka vesela povaha mohol som mat velke psychicke problemy(ale take" stredne" problemy so psychikou som aj mal) ale rouaccutane zabral a som uz davnoooo v pohode len prosim ta nehovor,ze to je znak necistenia pac v tej dobe som sa tak staral o plet jak modelka..viac nez ty a viac nez akekolvek dievca bez akne
a k teme: kedze som take nieco v mladosti zazil(ako som uz spomenul) nikomu to nevycitam lebo viem ake to pre mna bolo
také tie s bielymi hlavičkami? sorry každému kto ich má a nemôže sa ich zbaviť ale vo ne to vyvoláva odpor nie len na cudzích sa mozrejme aj na mne ja mám nejakú fóbiu asi alebo čo z tých hnusných zapálených hajzlov ktoré sídlia na tvári(a ost. častiach tela) adolescentov. ale ináč mi to nevadí teda, kým by ma moj frájo nepoprosil aby som mu nejakú tú vyrážočku na chrbte vytlačila...to by som fakt nemohla ja to robím s dosť veľkým sebazaprením na svojom tele...neukameňujte ma:´(
@Alfoethur no také by mi dosť vadili, hnusili sa mi... vadí mi keď má niekto celý ksicht od toho a hnusí sa mi, keď na tom majú ešte neviem koľko mejkapu a je to vidieť ešte viac... ale tak neodsudzujem ich za to, môžu to mať aj ako kožné ochorenie.. napr. kamoška to má a nič jej nepomáha, stále chodí ku kožnej, trpí furt, vysušujú jej všetko tie "zázračné" vodičky..
a tak zopár, to je normálne, ak sa o seba stará... no a na mne sa mi to dosť hnusí
no tak zrovna sa mi nepáčia ale nie sú extrémne ohyzdné pokiaľ vaša tvár nepripomína 1000 a jednu noc v Brailovom písme no aj ja ich mám dosť chodím s tým ku kožnej a trocha to zaberáa... ale fakticky sa mi to na mne nepáči ...priam mi to podkopáva sebavedomie
ja sa sťažovať na druhych nemôžem, sama mam problemy s pleťou...ale musim zaklepať-posledny rok sa mi to zlepšilo asi o takych 70 percent, no musela som preto aj niečo spraviť...žiadne vodičky z reklamy, ale kožna, kozmetička a antibiotika, inak to nešlo. pokiaľ nezabera jedno, skušajte až dovtedy, kym si nenajdete to svoje, hlavne to nevzdavajte, viem ake to je. kriste pane, to boli nenormalne komplexy a sebadeštruktivne myšlienky...akne by sa rozhodne nemalo podceňovať, dosť sa to odraža aj na psychike...
suhlasim s tebou, ja som mala tiež psychicke problemy. tiež som chcela skusiť roacutane, ale nechala som si to ako poslednu možnosť(dosť ma desili tie vedľajšie učinky a okrem toho by som ho musela kombinovať s antikoncepciou). mňa z najhoršieho dostal eryfluid, no hlavne zinerit, to je zazrak...ale tiež mi to trvalo, kym som si našla tu "svoju" vodičku. neznašam všetky tie reči typu "to maš preto, lebo sa o pleť nestaraš"...kokot nestaram. akoby sme sa ani neumyvali alebo čo.....
@Ooooo zazila som uz aj horsie, sice som bola mladsia (dako uz v 12/13), ale zazila takze viem o com hovorim.. ale je rozdiel, ked to ma clovek len urcite obdobie a pomaly sa to zlepsuje, ako stale horsie a horsie.. existuju aj kozmeticky a to cistenie pleti fakt pomaha..isto keby si si vtedy necistil plet, tak by si to mal 100krat horsie
ja som taká šťastná že s týmto som nikdy nemala problem a zaleží aké vyrážky, a ako na kom, ako bolo spomenute ked je to niekomu totálne jedno tak to tak aj vyzera a to sa mi nepači
vobec mi nevadia, dokonca sa mi v niektorych pripadoch pačia ... mam spolužiaka ktory ma po celej tvari a strašne sa mu nepačia, ... kym mi to nepovedal ani som si nevšimol že nejake vyrašky ma, a keď si ho tak predstavym, vyzera lepšie ako bez nich ...
nevadí...nejako ich vždy prehliadam ale na mne mi hrozne vadia a vždy si myslím,že človek ,ktorý sa so mnou rozpráva,sa mi na ne pozerá a to je také nepríjemné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a k teme: kedze som take nieco v mladosti zazil(ako som uz spomenul) nikomu to nevycitam lebo viem ake to pre mna bolo
a tak zopár, to je normálne, ak sa o seba stará... no a na mne sa mi to dosť hnusí
a ako to dopadlo s roacutane u teba?
mám kamošku ktorá s tým mala fest problémy a pomohla jej až spomínana HAK a roaccutane...našťastie ja som nič také nezažila....
@36 , čo s tým majú kiahne?