no dochodcovia ktory nepoznaju pojem voda je uplny vrchol ...ale ked je tri tisic stupnov a vsetci su v autobuse dopoteny je ich v nutry tak vela ze sa tam neda ani pohnut a vsetci naju zdvyhnute ruky aby sa mohli drzat tej tyce....tak to je silna kava....minule ma v buse s toho vazne natiahlo....preto nerada chodim v hromadnej doprave v lete....lebo to je potom vazne strih...
no z mojich skusenosti vacsinou nesmrdia dochodcovia, ale cigani a bielly, ktori asi nepoznaju antiperspiranty, no a cestovat v lete je niekdedy naozaj nebezpecne ..hlavne ak ma niekto slaby zaludok
v sobotu, keď som cestovala busom tak si sadol oproti mne jeden starý ujo....a voňal žihlavovým šampónom a mne žihlavový šampón vonia keby som od žihlavového šampónu nemala lupiny tak si umývam aj ja vlasy žihlavovým šampónom
nielen dochodcovia ale aj nasi spoluobcania (ak sa to obcanom da nazvat) a mamicky s detmi.. ak si sem tam kakne tak dycham cez tricko.. ale deti za to nemozu takze z toho nerobim vedu proste to vydrzim ..
raz som išiel po dlhom čase autobusom a za mňa sa posadil upotený starší pán, z ktorého tiahla borovička a v kabele niesol snáď 5 kilov zhnitých zemiakov. na najbližšej zastávke som vyskakoval z autobusu, ešte ani poriadne nestál.
Je to asi jedna z vecí, pre ktorú by som cestu mestskou hromadnou dopravou v najtvrdšom lete neprežil... aj keď mne smrad nevadí až tak ako väčšine ľudí, resp. ho o čosi lepšie znášam
dochodcovia? mam to chapat tak, ze dotycna pani zakladatelka ma nazor, ze co dochodca, to smrad?
vadia mi zapachajuci alkoholici, ktori sa 2 dni valali vo vlastnych zvratkoch a vykaloch, dalej upoteni 130kilovi robotnici, ktori si sprchu dozicia raz za tyzden A neprimerane vyvonane damy, ktore siria "vonu" vsetkych parfumov z drogerie.
mne nejako nevadia, obcas sa sice pozastavim nad tym, ze aky ma ten dedo predo mnou za usami nanos zltej hmoty a nasledne som prinuteny zacat dychat ustami, ale inak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
áno vadia, ale nie až tak aby som tu o nich zakladal diskusie
Áno...
Ale to ste necítili moju bývalú spolusediacu v škole
A nezávidím Pressburgerom, či to neni až také? » lubomirnemes.blog.sme.sk/c/199495/Leto-v...
vadia mi zapachajuci alkoholici, ktori sa 2 dni valali vo vlastnych zvratkoch a vykaloch, dalej upoteni 130kilovi robotnici, ktori si sprchu dozicia raz za tyzden A neprimerane vyvonane damy, ktore siria "vonu" vsetkych parfumov z drogerie.
toto tusim dochodcovia nie su