možno by som toto videla inak, ak by som mala nejakých 180cm, ale proste, ak by bol nižší odo mňa, tak by bol fakt liliput a proste to nie je vhodná genetická informácia pre moje potenciálne budúce potomstvo, nechcem byť zakladateĺom trpasličích ľudí
Vo vyšších kruhoch je to dokonca vnímané veľmi pozitívne Tuším aj v Heller o tom popísal... As Good As Gold, ak sa nemýlim. Dovtedy som o tom vôbec nevedela!
@turgon ja som stretol babu čo mala asi 215 CM, asi aj viac, totálna obryňa ale mala tak super postavu, aj do tváre bola strašne pekná, elegantne oblečená(neviem kde to splašila)
Asi vadilo, ale len preto že by musela byť fakt veľmi vysoká, lebo sám som vysoký a mne sa moc vysoké väčšinou veľmi nepáčia - som skôr na tie nižšie Malé-zlaté
v podstate ak nerátam snehule, gumáky, tenisky a baleríny do práce, tak všetky moje topánky sú na opätkoch. sama som vysoká, ešte si pridajte poväčšine 6-9cm opätky (max 13cm:d)...takže vysoký chlap tutto perfecto...ale zas, nemôže byť všetko perfektné
ja mám rada, keď je človek pri mne cca rovnako vysoký, ako som ja. možno o kúsoček vyšší. ale keď si dám podpätky, tak som bola tuším vždy od nich vyššia, ale tiež len tých pár centi...
ale tak taký veľký rozdiel by mi možno vadil, ja neviem... nebola som v takej situácii
V mojej momentálne situácii si to moc neviem predstaviť, mám cca 190 a vyšších báb moc nie je, ale chvíľu som riešil s jednou rovnako vysokou, ale zvykol som si, aj keď to možno bolo trošku divné.
mám meter 80, a fakt mám s tým problém čo sa mužov týka (aspoň tuná v Rakúsku) vidím samých krpatých chlapov...áno, mne osobne by to vadilo. 185 a viac a alles ist in ordnung
ja meriam 178 cm a môj "priateľ" (nechodíme spolu) je odo mňa nižší ... asi o 8-10 cm? nezisťovali sme to... ale veľa a často sa pre to hádame, lebo som si zvykla z neho robiť srandu a teraz mi je to ľúto
vadilo by mi to. a zatiaľ som tuším ani nemala nižšieho chalana. a keby áno, chýbal by mi ten pocit, že keď sa mu zavesím na krk, nohy sa mi hompálajú pár centimetrov nad zemou
Ja teraz chodim von s typkom, co je o kusok nizsi odomna a nevadilo mi to az do momentu, ked sme rozoberali moje sedive vlasy a on mi nedovidel na vrch hlavy ale sak nevadi no.. Len som rada, ze som neni podpatkova
@apprentice tiež mám nejak tých 182 a vysokých chalanov ani nestretávam neviem či sú v našom meste len krpci či čo takže som rada keď stretnem aspoň rovnako vysokého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
a pacia sa mi vysoki
Takže 185 a vyššie je ideálne
tak tú lutujem no :/
ja mám rada, keď je človek pri mne cca rovnako vysoký, ako som ja. možno o kúsoček vyšší. ale keď si dám podpätky, tak som bola tuším vždy od nich vyššia, ale tiež len tých pár centi...
ale tak taký veľký rozdiel by mi možno vadil, ja neviem... nebola som v takej situácii
V mojej momentálne situácii si to moc neviem predstaviť, mám cca 190 a vyšších báb moc nie je, ale chvíľu som riešil s jednou rovnako vysokou, ale zvykol som si, aj keď to možno bolo trošku divné.
ale zaujímalo by ma, či by chalanovi, ktorý má hádam 185 cm a viac vadilo chodiť s babou, čo má ledva 160
juj, to bude zlaté
a stojim si za tym ze to nie je povrchne ze je to priroda a ako zena potrebujem mat pocit bezpecia. a opatky. tak