nevadilo, lebo by sme mali vybudovaný určitý stupeň dôvery. A nie je to idealizmus, všetko má svoj čas, takže najprv budovať dôveru, potom sa budem rozhodovať pre vstup do vzťahu... a dovtedy by ma netrápilo, či sa zamiluje do niekoho iného.
čo ja viem, vzhľadom na to, že sama bývam s 3 chlapmi, z toho jeden z času na čas spí u mňa v izbe, lebo zaspíme pri filme a tak ... no, proste by mi to vadiť nemalo.
hups zahlasovala som za nie, ale v skutočnosti by som mu to 1. nedovolila a po 2. taký vzťah by som mať nevedela som strašne žiarlivá a tá spolubývajúca by letela z okna keby som to zistila
inak ked tak rozmyslam,ze ja skor preferujem byvanie so zenou (bez ohladu na krasu,orientaciu,rasu) tak by mi to nemalo prekazat ani naopak..ale som ziarlivy aj ked doverujem..
ano, vadilo by mi to. tiez by ale zalezalo na danej dievcine, ci by to nahodou nebol jeho vysnivany typ zeny, ako by sa spravala, ako by vyzerala, ci by bola zadana, kolko by mala rokov atd.
závisí od toho aký by bol, či by som videl, že sa môžu na niečom veľmi zblížiť alebo by on mal záujem o niečo viac a naopak; inak nie, no spokojnejší by som bol keby bol homosexuál alebo šťastne zadaný
raz som uz prespavala na intraku s dvoma chalanmi a kebyze mam takto byvat s niekym, tak by som asi tiez volila opacne pohlavie (alebo aspon 1 chalan-dievca, ak by sme byvali spolu traja, takze logicky by neb olo fer zakazovat inemu to iste) a uz len kvoli faktu, ze by som nezniesla 2 zeny na jednom mieste
..aj keby,tak nezmôžem nič,verím a keď sa zas oseriem tak nech.Vernosť sa podla mňa nedá nejak "strážiť",ak ten človek chce podviesť podvedie.. A lepšie keď to spraví teraz a sa rozídeme ako o 20rokov..
nevadilo by mi to, ale mal by som určite obavu..nie z nej, čo spraví a či to vydrží ale s toho že mám niekedy tendencie pochybovať o sebe, t.j.:že sa nájde niekto lepší a ..
@method v období, keď som mala len jednu, tak pod jednou. je to môj najbližší priateľ a nikdy sme spolu nič sexuálne za tie roky, čo sa poznáme, nemali, takže neviem, prečo by sa to malo zmeniť v období, keď som zadaná
nevadilo iba ak by slo o obeznu slecnu, idealne s nadmernym ochlpenim. vdakabohu taketo veci nehrozia. ale v buducnosti mu planujem pomoct s vyberom sekretarky a upratovacku vyberam tiez ja.
keby sme sa neboli rozhodli na začiatku, že spolu budeme bývať, tak by mi to nevadilo. aj keď by som možno mala trošku rozpačité pocity, keby bývali v jednej izbe, ale tak dôvera...
nvm si predstavit, ze by mi to nevadilo. ak by to bol asexualny 70 rocny zadany gej tak potom mozno, ale inak by ma slo rozdrapit od jedu. a chapal by som to i z 2. strany
keby v jednej izbe tak asi hej ale na baráku? absolútne nie. to spolu majú bývať len chlapi alebo len ženy? z vlastnej skúpsenosti viem,že to nie je zdravé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ja byvam s dvoma muzmi a ak by to vadilo jemu tak si moze ist piskat lebo v cisto zenskom byte byvat odmietam.
(cize by mi to asi v kusku duse vadilo )
inak by mi to dost prekazalo.
..a bude to zlé.
podľa mňa je všetko o daných okolnostiach a o takýchto veciach všeobecne sa ťažko rozmýšľa po sýtom obede
díky, práve obedujem
@klaudiqaaa nebuď fajnovka
@4lex prepáč
Preco by malo?
Ak som sa nieco naucila z minulosti, tak je to to, ze ziarli
Kto nechce, nepodvedie ani ak by mal milion prilezitosti.
A kto chce, tak podvedie, tomu sa nijako neda zabranit.
Tak naco sa vzrusovat a hladat problemy tam kde nie su?
Len tak nahlas premyslam, ci brusis po nete a vyhladavas picoviny podobneho razu...
(chcem verit, ze nad tym neonanujes, ale asi by som ruku do ohna za to dat nemal, ze ? )
Nie je ten ezechielkuceravy tvoje alterego?
To je prvy krok
Pritom tam je napísané nie -.-
nevadilo. @willbebetter to uplne cele zhrnula. kto nechce nepodvedie, kto chce cestu si najde.
nieže vadilo, rozjebalo by ma
a keby cosi...ak chce, tak podjebat ma moze aj na diskoteke cestou na hajzel, kym ja budem sedet pri stole.. na to nemusi byvat s niekym inym..
Padavky