Ahojte S priateľom sme spolu pomaly 4 mesiace /viem nie je to dlhá doba/ a ja vážne netuším čo mu kúpiť na Valentína nechcem žiadne tie plyšáky s nápismi I love you ktoré podnecujú tú gíčovitosť tohto sviatku ale hľadám skôr niečo praktické .. a
gýčovosť tohto sviatku je už len v jeho existencii páči sa mi, keď ľudia na seba myslia aj len tak, bez príčiny v hociktorý deň v týždni a nie pretože je nejaký sviatok no ale budiš... keď už to musí byť - dobre si mu vymyslela
(nad parfémom by som po štyroch mesiacoch asi ešte neuvažovala)
podla mna je tiez uplna hlupost kupovat darceky. hlavne ked ste spolu tak kratko si s nim urcite vyjasni ci vobec nejake darceky chce riesit, aby sa necitil blbo ze ty nanho neviemco vytiahnes a on nema niv ved chodte niekam na vylet alebo na veceru ked uz.
@limpopo69 ja som zase rozmýšľala nad tým lampionom šťastia ak by sa nam nepodarilo to kino a boli by sme len tak niekde večer tak by sme si ho zapálili a pozerali ako letí preč ale asi to skorej nechám na ročné vyročie :3
my sme s mojim muzom prvy valentin slavili ked sme boli spolu len 2 mesiace a isli sme na uplne super koncert a ja som mu darovala hrncek s jeho oblubenou kapelou a cokoladku tusim a on mne cokoladky tiez a tento rok sme sa dohodli ze si nic nejdeme extra davat, maximalne zas nejaku dobru cokoladku a asi si zajdeme na veceru a to je vsetko + taky valentinsky suk tiez nebude na skodu
nevidim zmysel kupovat chlapovi darcek na sviatok, ktory podla mna isto nevyznava zvlast ked mas dost problem s tym co mu vlastne kupit. podla mna ma zmysel obdaruvat ked vidis nieco co vies ze by sa mu pacilo nie nasilu teraz nad takymito koninami uvazovat. ale tak ak ste sa nejak na tom zhodli, ze si date darceky, tak to dama zmysel, hm... a stale plati, ze je fajn darovat nieco osobne, nieco co mu sadne, a to ti mi nepovieme kedze ho nepozname
fórum o darčekoch mi pripomenulo, že prednedávnom mala stará mama narodeniny a keď pôjdem na slovensko tak jej chcem niečo priniesť, neviete čosi odporučiť?
@rocafella nechápem prečo sú ľudia taký odmeraný vzťahom v nižších vekoch.. poznám ľudí ktorí sú spolu už od zakladnej,majú spolu 3 deti,sú šťastní a nič im nechýba..nenávidím to ked niekto súdi výdrž niekoho vzťahu a pri tom o ňom nič nevie.. takže s pesimistickými poznamkami o dlžke našho vzťahu ťahaj kade ľahšie .. kebyže sa každý vzťah berie tak že "aj tak vam to nevydrží" tak by si tu nebol.. a ked sa na tom tak zamyslím bolo by lepšie kebyze ludia s takými uvahami zaniknú ..
@marleymt skús podľa toho čo stará mama rada robí Ak rada pečie alebo varí skús nejakú knihu receptov z krajiny kde si alebo ak rada vyšíva tak niečo také Pre babky je to jednoduché držím palce
@aleilla Nakoľko tí ľudia už majú deti značí, že sú o dosť staršia generácia. Doba sa mení. Prečo ja som realista a viem, ako to chodí a keď sme pri vzťahoch rodičov mám rozvedených a to 20 rokov boli spolu a mali 2 deti a navonok tiež šťastný. A nie je to úvaha nechápem ako na tento vzťah môžeš pozerať s tým, že sa vezmete a tak. Lebo existuje len tá možnosť alebo tá moja "aj tak vám to nevydrží". Tak neviem čo je racionálnejšie. Obrovské zmeny v živote Vás čakajú. Ako napríklad to, že ukončíte školy, osamostatníte sa, začnete pracovať. Vážne vzťahy by sa mali budovať až po určitej stabilizácií v živote. Lebo ak sú ľudia skôr a zrazu si jeden zmyslí, že veď na výšku idem do Nemecka a druhý ostane na Slovensku nebude to búhvi co. Ale tak nebudem ti tu do toho hovoriť. Sama uvidíš. Tipujem, že je to tvoj prvý vzťah Tie prvé väčšinou sú dobrá škola do budúcnosti. Aj ja som mal 3 ročný vzťah tiež som si idealizoval a nakoniec som to ukončil, lebo to nemalo budúcnosť a to sme spolu bývali. Teraz mám priateľku tiež a je super, viem si s ňou predstaviť celý život ale ak by sa to skončilo nezrútil by sa svet. Ťažko mi v 15 rokoch môžeš hovoriť o vzťahoch. To, že si počula príbeh otca s mamou ako sú spolu roky neznamená, že je to vždy tak. Áno kedysi to bolo tak, zväčša ak pár bol z menšej obce kde bolo menej možností a boli stále v kontakte tak nemali možnosť uvažovať o alternatívach. Štatistiky nepustia.
Ale ako ne, že by som Vám prial niečo zlé len som vniesol svoj pohľad s ktorým sa po čase a skúsenostiach možno stotožníš a možno nie hlavne nebuď nafučaná ak ti niekto niečo iné povie
BTW Valentín je otras taký umelý sviatok humus bléééé... Ak sa dvaja ľúbia tak si to majú dokazovať stále a obdarúvať sa spontánne a nie že aha ide Valentín tak musím sa ukázať. Ja hocikedy priateľke kúpim niečo, spravím prekvapko, navarím niečo špecial, spravím masáž, pripravím kúpeľ, vymyslím výlet a nie, že príde Valentín tak sa poserem Príde mi to ako "Pamiatka zosnulých" ktorý je tiež taký pseudo sviatok lebo ľudia, ktorí si vážia svojich pozostalých ich bude uctievať celý rok a bez ohľadu na deň im príde zapáliť sviečku. A nie že idú sviatky nadrbem čo najviac kvetín, kahancov aby som sa ukázal ostatným, že moji pozostalí majú honosnejší pomník Ale tak to je môj názor
@rocafella Príbeh otca s mamou som nepočula naši sa takisto rozviedli po 18 rokoch spoločného manželstva a par rokov pred tým spoločného žitia. Nie nie je to môj prvý vzťah,len cítim že je to proste iné áno,aj mne občas prefrčia myšlienky o tom že čo ak sa to nepodarí a čo ak nam to nevydrží a podobne ale som toho názoru že ak by som celé dni pri každom vzťahu uvažovala len nad týmto vážne by to celé nemalo žiadny zmysel.Láska bez dôvery v to že to vydrží nemá zmysel. Z toho ako si to tu písal je vidieť že ťa rozchod sklamal,poznačilo ti to v sebe ranu ktorú možno nepriznáš,možno áno a tá rana ti nedovolí veriť v niečo také čo je smutné a je mi to vážne úprimne ľúto. Priala by som ti aby ti tvoj terajší vzťah vydržal aby si nabral odvahu veriť a nebáť sa naviazať sa na ňu a skutočne ju milovať nie som nafučaná,len vyjadrujem svoj názor ,tak isto ako ty ten tvoj
@aleilla Ja ju milujem nadovšetko len som sa naučil jednu dôležitú vec a to Uprednostniť rozum pred srdcom ! Lebo niekoho môžeš slepo milovať, proste prehliadať veci, márne dúfať v zmenu ak sa niečo začne kaziť. Vo vzťahu je dôležitý zdravý rozum, lebo len z čistej lásky fungovať nebude A rozchod ma nesklamal otvoril mi oči s jakou pizdou som chodil a super ženu som následne spoznal Mňa skôr sklamalo to čo bolo počas vzťahu Len vieš je na škodu si dávať ilúzie lebo ak sa niečo posere človek to bude ešte horšie znášať a zosypú sa. Riadim sa pravidlom: Priprav sa na to najhoršie a to najlepšie sa vždy deje
@aleilla no, moja starká neni taká tradičná babka ktorá pečie a vyšíva najradšej si robí všetko podľa seba a miluje svoju prácu a tej venuje veľmi veľa času ale predáva v obchode s hodinkami, takže neviem, čo by som jej také kúpila k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
My Valentína neoslavujeme.
(nad parfémom by som po štyroch mesiacoch asi ešte neuvažovala)
chod do pice s valentinom!
ja idem dávať niečo kreatívne, ale preto, že budeme mať zároveň aj výročie v ten deň tak nejako no ehm sa nevyhnem asi tomu
ďakujem každému za názor
.my tiez toto nejak neoslavujeme. Nevidim v tom dovod.
Ale ako ne, že by som Vám prial niečo zlé len som vniesol svoj pohľad s ktorým sa po čase a skúsenostiach možno stotožníš a možno nie hlavne nebuď nafučaná ak ti niekto niečo iné povie
A potom: