Ešte pred polrokom sme mali vaňu a aj som ju chcela a potom tí ŠIALENCI dali prerobiť kúpeľňu, dali tam STRAŠNÝ sprchovací kút, v ktorom sa cítim hrozne a najviac ma serie, za to by som ich niekedy najradšej bila, že s ÚPLNE PRIEHĽADNÝMI sklami a to sa mi neskutočne hnusí a VADÍ mi to a navyše oni si tam vždy len tak, bez opýtania, dokonca niekedy aj bez zaklopania (ak aj zaklopú, tak tam tak rýchlo vtrhnú, že na to ani nestihnem odpovedať NIE) a NENÁVIDÍM to, ani si kľudne nemôžem umyť riť, aby mi do nej nečumeli, ÚCHYLÁCI! A ževraj však v rodine to nevadí... Kreténi, MNE TO VADÍ!!!
Už som sa im vyhrážala, že keď najbližšie pôjdem do Ikei, tak tam kúpim ten najkrikľavejší záves, ktorý bude špatiť tú ich hnusnú béžovú kúpeľňu a budú ho musieť trpieť.
@19@krutafunebracka To poznám, ale u nás môžem aj o tom klopaní snívať. Proste sa sprchuješ alebo kúpeš a vpáli mi tam niekto že si prišiel umyť zuby, ukázať ti nové tričko, a čo mňa najviac vytáča že prišiel niekto pokecať. Ale ja už na to kašlem, len čo vyzdraviem idem objednať záves .
vaňa. ale pri mojom a bráchovom sprchovaní, lebo vaňa sa na kúpanie u nás vlastne ani nepoužíva by bol lepší ten sprchovací. síce mám klaustrofóbiu, ale aspoň by som tam netrávila toľo času chcela by som sprchovací veru... aj keď, vaňa mi nevadí...
aj aj inac co mate podaktori z tou vanou?1 to v nej plavete alebo sa potapate alebo co ako ?! nechapem.
inac kazdi sa hra na velkeho ekologa a pritom pouziva vanu, ktora ma vetsiu spotrebu vody ako sprcha ale tak to su ty tipicki velki "ekologovia" a greenpesaci maju usta plne ekologie a sami ziju neekologicky : D
inac to musi bit "zazitok" ked lezite vo vani a zrazu..prddd a zrazu okolo vas plava hovno to ako sa tim potom namazete ci co ako?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Už som sa im vyhrážala, že keď najbližšie pôjdem do Ikei, tak tam kúpim ten najkrikľavejší záves, ktorý bude špatiť tú ich hnusnú béžovú kúpeľňu a budú ho musieť trpieť.
Btw aj my máme vaňu.
obidve maju svoje caro
inac kazdi sa hra na velkeho ekologa a pritom pouziva vanu, ktora ma vetsiu spotrebu vody ako sprcha ale tak to su ty tipicki velki "ekologovia" a greenpesaci maju usta plne ekologie a sami ziju neekologicky : D
inac to musi bit "zazitok" ked lezite vo vani a zrazu..prddd a zrazu okolo vas plava hovno to ako sa tim potom namazete ci co ako?!
do prdele aj z tym svetlom, preklepi dnes ako nikdy