taq mam problém,urcite niesom sama...co na by som mala kupit chalanovi pod vianocny stromček?povedal mi ,ze nech mu nic nekupujem...ze nemusim,ale ja mu chcem nieco dat,nieco netradicne nie nejake trenky ci taqe haluze taq poradte pls...thanx
naramok priatelstva,satku okolo krku (chladne dni su uz),vymyslenu basnicku,prsten,ramik s vasou spolocnou fotkou...fakt neviem,alebo nieco podla toho,co ho bavi
Moj ma 23.12. narodeniny tak ja to mam 2-nasobne tazsie Na narodeniny som mu kupila strieborny prsten (pretoze svoj pred tyzdnom stratil), vonnu sviecku a poukazku na masaz do jedneho salona. A vianoce.......klasika - vonavka a pyzamo Homer Simpson
ja by sm vybrala nieco podla toho ake ma zaluby, ak sa piple trebars v knihach, daku knihu(zaner by si si lahko zistila), ak ma rad prirodu, tak daky dobry nozik, take tie vecicky chlapi zboznuju, to vim, len su dost drahe, v Prahe taky dobry noz stoji aj petsto kaciek, alebo nejake vrecusko s motivom indianskym(ak viesw ze winetuovky ma rad), a ak chces nieco take aby na teba nezabudol, kup nieco, co je z tvojich zalub, ja som teraz kupila jednej kamoske symbolicky male puzzle lebo vie ze ja rada mat skladanie puzzle.P
neviem tiez sa s tym problemom borim.. presne vsetko to ide od zalub... mojmu som naposledy kupila lebo maa rad kavu a preso tak preso stroj a take kraviny okolo bud knihu alebo vonnu sviecku alebo flasku nieco take ale mne tiez uz nejak dochadzaju napady.. je to z roka na rok coraz tazsie... a hlavne ma vie nastvat ked viem ze mu dojde gel na holenie a aftershave a uz to mam na plane kupit a zistim ze uz si to stihol kupit! to ma vie pekne nastvat a ani vynadat mu nemozem! D je to tazkeee... ale najlepsie je ked na nieco natrafiis ze aaano toto je ono!!
inaq Suzanne1..nejake to pyzamo to by bol skvely napad,lebo zboznuje taqe extra vecicky ako myslim nosi ruzove ciapky a taq ale v Po to tazko zohnat nieco taqe...a ohladom jeho zalub...profesionalne boaduje a to je brutal,lebo voebc neviem co by chcel...na board. ale dik za rady
Vidím že "často" tu je vonná sviečka, žeby som mu to kúpila aj ja??? Ale asi akú? Ja totalne si neviem spomenut jak vyzera vonna sviečka som ja magor opíšte mi ju plssss
u mna su vonne sviecky kazdodenna zalezitost je to hocijakeho tvaru od kocky kvetiny normalnej kahancovej sviecky az po ihlany a ine tvary hocijakych frieb od zltej levandulovej modrej zelenej bielej a straasne pekne to voni... ja som dnes drahemu taku jednu kupila taky asi polmetrovy ihlan vanilka vona.. naadhera.. vonia to tak ze neviem ci aj do nej nekusnem
Domculik...to pyzamo som mala v plane najprv objednat z netu zo zahranicia, lebo u nas take neni no nakoniec som mala niekoho cez koho som si to dala doniest ak by si chcela stranku tak: www.woolworths.co.uk
Su tam aj ine crazy veci len neviem keby si si aj nieco vybrala ci by to stihlo do Vianoc dojst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
skape to
Su tam aj ine crazy veci len neviem keby si si aj nieco vybrala ci by to stihlo do Vianoc dojst
» www2.birdz.sk/forum/ukaz-svoj...