nosim ich asi od 12tich a ine si uz ani nekupim ale napr neviem ci to je len moj osobny pocit ale tie co kupim na Slovensku sa mi rozpadnu nenormalne rychlo a to za ne dam 50evry a ked si kupim v Pandorfe tak mi vydrzia niekolko rokov a za 50 tam kupim troje vo vypredaji
Teraz som si kúpila kožené vysoké Vansy a som spokojná, ale kamošky čo mali nízke tak im vždy robili otlaky, aj mne keď som ich mala požičané, ale bude asi podla toho aké vansy, lebo tie boli nové a také dosť pevné. Inak mi prídu pekné, no koľko vydržia povedať neviem, lebo ich mám asi mesiac.
mám model či čo to authentic, už skoro dva roky, mám dotrhané päty na oboch ale vôbec mi to nevadí pri chôdzi alebo čo, ani to funkčnosť dáko neničí, nakoľko sa do mokrého počasia nehodia ani bez dier
sú to úplne najpohodlnejšie topánky aké som mala kedy na nohách a určite si ich kúpim znova, síce by sa mohli trochu menej trhať ale tak nosím ich skoro celý rok okrem zimy a mokrých období čiže nemôžem čakať že budú ako nové...
zainvestovala by som znova, no teraz asi do iného modelu, možno Era, lebo to bude asi trošku pevnejšie
keď už sme pri tom, objednávali ste niekedy niekto vansy z oficiálnej stránky vans.com ? by ma zaujímalo že ako to funguje a aké bolo drahé poštovné a či to vôbec posielajú, lebo v emerike majú dosť lacnejšie veci ako u nás tak či sa to oplatí...
@breakdown predstav si ze mam vansy kupene aj na slovensku aj v parndorfe a nemam problem so ziadnymi jedny kupene na svk dokonca nosim uz asi 4. rok a su takmer uplne v poriadku
@breakdown prečo ja počúvam, že to čo si kúpili ľudia v Parndorfe tak napr. tričká po pár vypratiach už vybledli alebo sa zničila textília sú to aj tak všetko "originál" výrobcovské značky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Asi zaloťím značku vložiek Synonymum alebo Préteritum.
a inac su to asi najlepsie boty na svete.. ine pomaly ani nenosim
sú to úplne najpohodlnejšie topánky aké som mala kedy na nohách a určite si ich kúpim znova, síce by sa mohli trochu menej trhať ale tak nosím ich skoro celý rok okrem zimy a mokrých období čiže nemôžem čakať že budú ako nové...
zainvestovala by som znova, no teraz asi do iného modelu, možno Era, lebo to bude asi trošku pevnejšie
inak, neviem posúdiť