vans sa mi nepacia, converse su neskutocne predrazene cinanky co si kupis za par eur ked tam nebudes mat napisane converse, ale kvalitou skoro tak isto, mozno u cinana budu kvalitnejsie
@mefistofel ale s tebou si teraz dovolim mierne nesuhlasit vždy som si myslela to iste, ale vlastna moja skusenost bola taka, že cinanky od cinana sa mi vždy doslova po pol roku rozpadli na nohe,nie raz. raz počas telesnej v skole.
A tak som si kupila Converse,bola som ale skepticka ,no ale tie moje uplne prve už síce nenosim, lebo už nevyzeraju bohcieako ,ale stale by sa v nich dalo chodit. A to maju 6 rokov a prežili toho fakt vela od hôr až po behanie..
Ale cele to mohla byt len zhoda náhod,ale uznavam,že su C dost drahe..
@gukol tak hej, ani converse nevyrába len plátené "číny" ale asi 95% deciek na ktorých tie vansy vidím majú hentie ohyzdné papučoidné veci proste vyjebať 70 eur na hento iba pretože je tam vidno tú malú chobotinu s nápisom vans mi príde choré... za 70 eur mám kožené boty na zimu preboha
@forte Tak to ano ja som si kúpil vansy ale normálne klasické tenisky, nie tie pseudopapuče, ktoré vyšúcha človek za 5 hodín nosenia a som zatiaľ spokojný s nimi a zaplatil som 49€ akciu som vychytal a ku converse mám averziu už aj z toho princípu čo ty a aj to že každý sa mi zatiaľ sťažoval, že sa im za krátku dobu rozjebkali
a mňa by ani tak nesrala cena, ale keď vidím že ich má doslova každý druhý v meste, je to na uváženie kupovať si to a vyhodiť za to také peniaze, keď to má len podrážku a nejakú prišitú látku
Conversy som si kúpil raz a za mesiac sa mi rozjebali
potom som natrafil na obchod, kde predávajú fejky (nie lacné číňanky). A rozdiel vvidím len v tom, že voli lacnejšie a mám ich doma už rok a stále sú fajn.
Vans sú hnus.
conversy su super ale vydržia mi na nohe velmi malo, preto si semtam vyrobim svoje vlastne conversy (cinanky + nalepky + prešivačky ako original converse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
converse som verna uz niekolko rokov
a páčia sa mi rovnako....je to ako sa hovorí čert ako diabol
Ale ku converskom mam asi blizsi vztah,viac zazitkov som v nich prežila
A tak som si kupila Converse,bola som ale skepticka ,no ale tie moje uplne prve už síce nenosim, lebo už nevyzeraju bohcieako ,ale stale by sa v nich dalo chodit. A to maju 6 rokov a prežili toho fakt vela od hôr až po behanie..
Ale cele to mohla byt len zhoda náhod,ale uznavam,že su C dost drahe..
potom som natrafil na obchod, kde predávajú fejky (nie lacné číňanky). A rozdiel vvidím len v tom, že voli lacnejšie a mám ich doma už rok a stále sú fajn.
Vans sú hnus.