sú ako ostatné značkové topánky ... ja mám vždy po pár mesiacoch diery na pätách na každých topánkach, aj na vansoch som mal, neviem asi som čaptavý ja som mal 2 páry minulý rok a na kazdych som mal diery na pätách po 3-4 mesiacoch
po dvoch rokoch sa mi predrali na pätách úplne že je tam diera, model authentic
ale dva roky nosenia všade kam to šlo
no sú úplne neskutočne pohodlné aj s dierami aj bez, kúpila som si teraz model era a zatiaľ som tiež veľmi spokojná, v podstate dizajn majú podobný ako authentic len sú pevnejšie, takže by sa nemali tak ľahko predierať, keďže authentic sú len plátené a zvnútra majú nejaký mäkký plast či čo a era majú pevnú "konštrukciu" normálne ako bežné tenisky, neviem ako ti to mám popísať lepšie.
pre mňa sú omnoho pohodlnejšie a lepšie ako akákoľvek iná obuv, budem do nich investovávať aj naďalej
proste keď ich chceš a máš na ne tak si ich kúp a uvidíš sám, či ti vyhovujú. ja som si kúpila conversy a nevyhovujú mi na moje čaptavé nohy (nekúpite niekto? veľkosť 39, vysoké, oranžové, skoro ako nové, za dajme tomu 30 kevris) ale vansy mi vyhovujú oveľa viac. samozrejme sú aj iné značky a aj rôzne iné značky majú tenisky podobné vansom takže to môžeš skúsiť aj s touto lacnejšou variantou.
a kúp si to, čo chceš a čo sa ti páči, nie to, čo hovoria ľudia
@11 chlapče, keď chceš aby si niekto všimol, že na neho reaguješ, tak otaguj jeho nick, nie číslo jeho komentáru. číslo komentáru stačí, ak chceš tagnúť zakladateľa fóra, lebo on vidí každý komentár.
@sveter no sak jasne. Len som sa chcel opytat na tu kvalitu, lebo dost ludi na ne pinda ze su nekvalitne a tak, pritom ich pouzivaju bajkeri a skejtaci a ako kukam, daktori si ich dost chvalia. Lenze ja ich chcem na noemalne nosenie, takze som.chcel vediet ako dlho mi vyzdrzia, ci sa to oplati alebo ne
@14 tak ako fakt dva roky mi vydržali tie authentic. posledné mesiace mi už nadával starký že nemôžem v takých otrhaných chodiť ale čo už aj teraz si ich občas obujem ešte
ale ak chceš aby ti držali dlho tak voľ radšej Ery, lebo predsa len tá päta je tam tvrdá a tak. stoja zhruba rovnako, záleží na tom, aké si vyberieš. a ak sa k nim budeš slušne správať tak budú držať
@sveter akujem za radu, asi pojdem do tych ér, este si to poriadne premyslím @zirafkaadka a co?! tam sa uc. @chiarra no converse su podla mna uplne hnusne a kamaratovi sa rozpadli dost rychlo, takze tie ani vidiet nechcu
@zirafkaadka chcem na leto konecne dajake normalne boty,.a ne dajake hrube ohyzdy v ktorych s ami hude potit noha @bilancia 8 rokov?! Robis si srandu? to ich nosis kazdy den len par sekund alebo co?
tak ako ktore ja neviem na com zalezi ale niektore mi vydrzali aj tri roky a niektore rok ale ako su nositelne len su trocha roztrhane ale tak chodim v nich skoro stale aj po koncertoch a podla mna toho vydrzia celkom dost
Vansy sa ti maximálne zašpinia a ošúchajú.. treba myslieť na to že sú to skejtové topánky čiže podrážka a lepenie sú kvalitné.. zvládnu hocičo teda skoro hocičo.. a zase je pravda že podla toho ako veľa ich nosíš ti aj vydržia.. ale tak to máš zo všetkými topánkami.. ale myslím si že na normálne nosenie.. von, na bicykel, nejakú ľahšiu túru.. to znesú a podľa toho ako často ich budeš nosiť ti vydržia 1-3 roky ale v pohode aj viac..
Old school 92ky mám a bude to za chvíľku druhý rok a gg℘ skoro ako nové. Používané nonstop v každých podmienkach. Len trochu päta vyšúchaná, ale nie moc
Akurát v stredu mi došli authentic a zatiaľ som ich nemal no ale čo sa týka tej vložky, tak ju mám zle nalepenu čo by nevadilo lebo si tam mozem dať ortopedicku, ale tak vyzerá to predsa pofiderne. Ak mám pravdu povedat, kúp si ich ak sa ti páčia, ja mám premiéru a išiel som do toho s tým, že sú pekné - ak by som vsak hľadal kvalitnú obuv investoval by som inde
ta éra vyzerá schopnejsie ale authentic sa mi osobne páči viac
ako vlastnicka 9 parov vansiek, z ktorych som este ani jedny nevyhodila, ti mozem povedat ze ich mozes s kludom kupit prve vansy som si kupila pred 6 rokmi a sice sa mi spravila uz diera vpredu na palci, ale inac im nic nie je. dieru mam takto sice na 3 paroch ale tak to je moja vina ze som smatlava a nezavazujem si snurky vansy boli pre mna vzdy top obuv a mega pohodlne ako som povedala okrem tych 3 dier mam vsetky nositelne. na jednych sa mi sice dere pata ale tie mam uz asi 3 apol roka. a inac ich nosim aktivne, v podstate takmer ani nenosim ine boty nez vansy. co sa authenticov tyka, tak tie ja neodporucam. mam jedny a neskutocne ma odieraju vzadu na pate ze ich ani nosit nemozem poriadne :/ mozno by mi trebalo vacsie cislo ja neviem, mam ich 39 a asi 2 vansy mam 39 a nemam s nimi ziadny problem ale tieto authentic ma neskutocne odieraju (asi preto ze maju tvrdu vyjebanu patu) najnovsie som si kupila asi pred mesiacom old schooly a tie ma sice tiez najprv odierali neskutocne ale uz to je okej viacmenej.. takze za seba vansy odporucam vsetkymi 10 aj ked tie authentic moc nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aj rok v pohode a sú ako nové u mňa
@2 takze ak ich budem nnormalne pouzivat vydrzia dlho vravis hej?
A tak polozil este jednu otazku, authentic alebo era su fajn?
ale dva roky nosenia všade kam to šlo
no sú úplne neskutočne pohodlné aj s dierami aj bez, kúpila som si teraz model era a zatiaľ som tiež veľmi spokojná, v podstate dizajn majú podobný ako authentic len sú pevnejšie, takže by sa nemali tak ľahko predierať, keďže authentic sú len plátené a zvnútra majú nejaký mäkký plast či čo a era majú pevnú "konštrukciu" normálne ako bežné tenisky, neviem ako ti to mám popísať lepšie.
pre mňa sú omnoho pohodlnejšie a lepšie ako akákoľvek iná obuv, budem do nich investovávať aj naďalej
@6 a jak ze diera? Az von? D
proste keď ich chceš a máš na ne tak si ich kúp a uvidíš sám, či ti vyhovujú. ja som si kúpila conversy a nevyhovujú mi na moje čaptavé nohy (nekúpite niekto? veľkosť 39, vysoké, oranžové, skoro ako nové, za dajme tomu 30 kevris) ale vansy mi vyhovujú oveľa viac. samozrejme sú aj iné značky a aj rôzne iné značky majú tenisky podobné vansom takže to môžeš skúsiť aj s touto lacnejšou variantou.
a kúp si to, čo chceš a čo sa ti páči, nie to, čo hovoria ľudia
a tie ery mám asi 2-3 týždne
ale ak chceš aby ti držali dlho tak voľ radšej Ery, lebo predsa len tá päta je tam tvrdá a tak. stoja zhruba rovnako, záleží na tom, aké si vyberieš. a ak sa k nim budeš slušne správať tak budú držať
@zirafkaadka a co?! tam sa uc.
@chiarra no converse su podla mna uplne hnusne a kamaratovi sa rozpadli dost rychlo, takze tie ani vidiet nechcu
jáj niekto si tu vyšibal euráče tak chce rozhadzovať?
@bilancia 8 rokov?! Robis si srandu? to ich nosis kazdy den len par sekund alebo co?
A aj keby tak za 8 rokov sa vyroba tych topanok uplne zmenila
tieto mám, niesom veľmi spokojná asi po pol roku sa mi začali rozlepovať ale zlepili sme sekunďákom a ideme ďalej, žiaden problém
ta éra vyzerá schopnejsie ale authentic sa mi osobne páči viac
je to uz len zahradna obuv ale stale ich nosim...
paty sa rozpadli trosku,podrazka pri palci je slabo derava ale stale su a drzia...
A mam ich stale rad...