Všetkým Vaperom zdar Mal by som na vás menšiu otázku. Kúpil som si bázu a arómu od big mouth.Použil som ešte o 1% arómy, viac ako sa má dať a nechal mesiac odstáť. Prečo stále tak slabo cítim príchuť? Je to tak spravidla pri DIY liquidoch? Ďakujem
@palister ja nie som motorkár. Ja mám vapo. Ešte aj náplň od Big Mount.
Ale vapujem veľmi krátko.
Btw to že je náplň keď sa nechá odstáť silnejšia počujem/čítam prvý krát.
Ktorú máš konkrétne? Ja mám Retro Juice-Pineapple a Coconut.
@kevin Vďaka, bázu používam 250 ml 50/50. Len tie arómy mi akosi nešmakujú, a tak dlho sa mi čakať zrovna nechce. Čiže pri DIY liquidoch je aj po mesiaci slabšia príchuť, ako napríklad pri bežne dostupných hotových liquidoch? Lebo momentálne už zvažujem či si kúpim nejakú prémiovku alebo prejdem na vodnú fajku.
@palister to nie je pravda, este raz, zalezi to od konkretnej aromy!! niektore ti mozu zoslabnut atd.. ja mam v zbierke aj polrocne dyi a chutia celkom v pohode ( cappucino ) atd..
Ak neviete aku aromu si kupit a chcete nieco uzasne, tak si kupite bud Heisenberg alebo Red Astaire takisto aj od Big Mouth je Rafaello a Nesquik mojim favoritom (pozor:velmi sladke)
@kevin Ja mám od Big Mouth smooth summer a príde mi to hrozne slabé. V podstate mi prídu od toho chutnejšie aj bežne dostupné e-luquidy od LIQUA alebo Aramaxu. Máš na mysli Red Astaire od T-Juice?
@nespiacakraska Mal som skusenosti ešte s Imperiou a poviem ti, nič horšie som ešte nevapoval.. Čiže keby si mala porovnať Heisenberga s Watermelon od Liqua tak by si ho ohodnotila celkovo lepšie? Lebo momentálne som v tom, že DIY nemôže predbehnúť kúpený liquid.
@19 Ja mám nikotín od Imperie a zatiaľ ho hodnotím tak, že druhý krát ho už nekúpim.
Fuha... Heisenberg sa ťažko porovnáva s Melónom, pretože melón chutí ako melón,ale Heisenberg chutí ako vetrove bombony by som povedala. Nemá určitú ovocnú chuť(ako melón, mám melón, cítim z toho melón, aj to Retro od Big Mouth bolo také že si cítil ananás a kokos) ale Heisenberg má najprv sviežu a veľmi zaujímavú chuť a potom príde ten pocit prievanu v ustach(taký pocit vyvolávali vetrove bonbóny tiež).
Heisenberg je veľmi zaujímavý a neobyčajný(melón bol taký obyčajný podľa mňa. Dobrý ale obyčajný.)
Nemáš niekde v okolí kamennú predajňu kde môžeš ochutnať náplne?
@nespiacakraska Tak super, toho Heisenberga by som si aj kúpil. Čiže s Heisenbergom si viacej spokojná ako Big Mouth? Lebo ten smooth summer od BM by som tiež najradšej vyhodil oknom aký je slabý/nearomatický.. Občas mám pocit že môžem rovno fajčiť čistú bázu Mám neďaleko od domu kamennú predajňu, lenže tam majú iba klasické e juice a žiadne DIY. Bežne dostupné liquidy ma ešte nesklamali, čiže to nie je problém. Len by som chcel prejsť čisto na DIY aby so ušetril
@21 Jasné s Heisenbergom som viac spokojna ako s Retrom od BM. Heisenberg je úplná namotávka, rozmýšľam že si ešte kúpim Black Jack(vyrába ich tá istá firma).
Ešte to Smooth Summer nikam nehádž, skús ho primiešať do niečoho iného.
Možno to bude zaujímavé, keď to s niečím zmiešaš.
V Ba je jedna predajňa, ale neviem či sa tam daju skúšať DIY. Ak chodíš do Ba môžem sa popýtať ako to tam majú s DIY a môžeš sa tam zastaviť.
Ja som začala vapovať aby som ušetrila, ale zatiaľ sa mi to nedarí.
@nespiacakraska Okej teda vďaka Tú predajňu v BA mám kúsok od domu takže pohodka kúpil som si PJ Empire arómu tak dúfam že to bude už konečne cítiť. Veď to, nový mod, nové arómy, žhaviace hlavy a hneď si na tom horšie ako fajčiar
@nespiacakraska Testoval som ho už a zasa necítim nič zistil som ale že mám asi vypálenú chuť, keďže som nič necítil ani pri vodnej fajke takže to nie je chyba DIY liquidov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som to pchal do motorky, ale nie do huby preboha!
Ale vapujem veľmi krátko.
Btw to že je náplň keď sa nechá odstáť silnejšia počujem/čítam prvý krát.
Ktorú máš konkrétne? Ja mám Retro Juice-Pineapple a Coconut.
A takisto, to kolko % mas dat sa odvija od pomeru pg/vg, aky mas v bazi.
Maly tip: na stranke pgchem.sk si vies zadovazit liter pg a liter vg za dokopy okolo 8 eur. A viem ti dat aj tip na 100ml 100mg/ml nikotin.
Ak neviete aku aromu si kupit a chcete nieco uzasne, tak si kupite bud Heisenberg alebo Red Astaire takisto aj od Big Mouth je Rafaello a Nesquik mojim favoritom (pozor:velmi sladke)
Tá chuť je lepšia podľa mňa...
@kevin Kúpila som Heisenberg a je to fakt pecka! Ma veľmi zaujímavú a sviežu chuť!
S Black Jack skúsenosti nemáš?
Fuha... Heisenberg sa ťažko porovnáva s Melónom, pretože melón chutí ako melón,ale Heisenberg chutí ako vetrove bombony by som povedala. Nemá určitú ovocnú chuť(ako melón, mám melón, cítim z toho melón, aj to Retro od Big Mouth bolo také že si cítil ananás a kokos) ale Heisenberg má najprv sviežu a veľmi zaujímavú chuť a potom príde ten pocit prievanu v ustach(taký pocit vyvolávali vetrove bonbóny tiež).
Heisenberg je veľmi zaujímavý a neobyčajný(melón bol taký obyčajný podľa mňa. Dobrý ale obyčajný.)
Nemáš niekde v okolí kamennú predajňu kde môžeš ochutnať náplne?
Ešte to Smooth Summer nikam nehádž, skús ho primiešať do niečoho iného.
Možno to bude zaujímavé, keď to s niečím zmiešaš.
V Ba je jedna predajňa, ale neviem či sa tam daju skúšať DIY. Ak chodíš do Ba môžem sa popýtať ako to tam majú s DIY a môžeš sa tam zastaviť.
Ja som začala vapovať aby som ušetrila, ale zatiaľ sa mi to nedarí.
Presne ako píšeš. A hlavne tie Arómy ma lákajú. Stále by som chcela skúšať niečo nové.