ja keď som bola fakt lenivá som si zvykla robiť krupicovú alebo ovsenú kašu, super vec sú tiež tortilly, naplníš to hocičím... a kuracie je tiež parádna vec, lebo to dáš do hocakej marinády, ja mám rada takú, kde dáš kečup, horčicu a korenie ľubovoľné, pekne s ryžou dokopy, mňamka
@janushka189 najrýchlejšie jedlo na intráku - tofu nakrájané na kocky /každý podľa chuti/, fazuľka v rajčinovej omáčke a kukurica..všetko povariť a papať samotné alebo s pečivom, komu ako chutí
brokolicu rozdeliť na ružičky dať variť vodu. zatiaľ nakrájať na kolieska cesnek na oleji ho troška osmažiť s tymiánom... keď voda vrie tak do nej chodiť brokolicu nechať minútu variť ...scediť brokolicu posiať olejom s cesnakom a posynať postrúhaným syrom... fakt rýchla a ešte aj zdravá mňamka
skús ŠALÁTY
je veľa možností a spôsobov spraviť ich... je to rýchle, primitívne, chutné a zdravé.
Napr. : rukolový šalát (príp. baby-špenát - aj to sa dá) dochuť olivovým olejom ,balsamicom .... nastrúhaj syr (najlepšie parmezán), šupni do toho pomaranč nakrájaný na kúsky a olivy. Trochu soli a citrónovej šťavy aaaa je to :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zatial das variť ryžu.
Zoberes kuracinu orestuješ, vybereš na panvicu daš šampiony spravis syrovú omáčku zo smotanov. Trošku bazalky olivového oleja + pridás na jemne pokrajaný cesnak. Dochutíš korením solou
lebo v Smotanoch maju tu najlepsiu
Inak jedla na intraku nevarim, to si radsej zbehnem do jedalne a vezmem aj do obedara.
Ale casto varim strukovinove polievky, su skvele a syte s chlebikom, mnam mnam! A este aj superlacne...
je veľa možností a spôsobov spraviť ich... je to rýchle, primitívne, chutné a zdravé.
Napr. : rukolový šalát (príp. baby-špenát - aj to sa dá) dochuť olivovým olejom ,balsamicom .... nastrúhaj syr (najlepšie parmezán), šupni do toho pomaranč nakrájaný na kúsky a olivy. Trochu soli a citrónovej šťavy aaaa je to :-S