Priznám sa, že aj ja som si to zo zvedavosti prečítal je to fakt zaujímavé, ale na druhej strane ani neprekvapujúce. O mobiloch vieme svoje, a určite nevplivajú na náš organizmus najlepšie
neverim ...to uz co sa neda s tym mobilom ....to ani starym ludom nemozte povedat ze pukance sa daju mobilom spravit bo si budu myslet ze chcete oklamat no super ja to asi zajtra vyskussam
Urcite nieco musia sposobovat, kedze maju vyzarovanie najhorsi co som zatial videl bol mobil co mal vyzarovanie 1,6 W/kg a najlepsi nejaky LG ten mal 0,084 W/kg klasicke mobily maju okolo 0,6 W/kg
Kedze toto spravi s kukuricou, zaujimalo by ma co to urobi s mozgom alebo inou castou ludskeho tela po dlhsej dobe samozrejme...určite to ma daky ucitok
ale neviem preco, ja silno pochybujem, ze sa to stalo len tak...isto je v tom nejaka neznama finta...ultraticha horucovzdusna pistol alebo cosi take...
lebo, ako Faker povedala...ak by to urobilo TOTO s kukuricou, tak s mozgom by to robilo ine divy...isto by boli mobily zakazane, nepredavali by sa...
to je pičovina, to boli buď nejako upravene mobily alebo ten stôl bol nahrievany, alebo použili mikrovlne žiarene z magnetonu, akože len čistý laik by tomu dokázal uveriť mobil ma minimálne elektromagnetické žiarenie upravené podľa európskch noriem, ani wifi žiarenie nieje nejako škodlive, ani to čo je v mikrovlnke to by ste do nej museli strčiť hlavu aj to či práve mobil spôsobuje rakovinu je diskutabilné lebo sa to doteraz nedokázalo, raz som pozeral dokument o chlapíkovi ktorý si dal vyoperovať nádor na mozgu, myslel si že to mal pre časté telefonovanie ale ako to dokáže?
28 dikes ale fakt stačí sa zamyslieť, v mobiloch su aké baterky? 4 votlty? koľko miliamperov? nejake mikrowaty? ako sú tam tri, dokopy davaju aku pracu? ani jeden necelý wat (to ani ja sam neviem čo hovorím) existuju tie blikajuce nalepky, ale tie viac menej iba zbytočne namahaju mobil lenže na to aby sa rozsvietila dioda nemusí byť vynaložená taká silná energia, ale pečenie pukancov vo voľnom priestore na stole? ako to video je chujovina a chalani len zbytočne pomútili rieky ja by som ich za to dal na súd, lebo kopa ľudí je z toho teraz posratých, moja mama telefonuje od rana do večera a nepocituje žiadne známky, ako si poniektorí namýšľajú unáva a podobne drísty
31 a ešte jak na to pozeram, mobil vysiela zo spodnej strany hore nad baterkou a nie hore kde sa väčšinou vypína ten signál putuje akurát tak do stola, ako dramaticky ich tam poukladali, a ten chlapík sa furt pozeral hore, asi niečo kontroloval ešte povedzte že wifina spôsobuje rakovinu a ja si o chvíľu možem dať odoperovať vajcia keďže mam notbuk v kuse na nohach juuuuuj
ehm tak dobre na yutube je mnoho iných videí, len si treba uvedomiť to že na akej frekvencií mobil vysiela lebo nie všade je taká istá neviem aká sa používa u nás, čiže preto to niekomu ide a niekomu nie...........uhm
pause the video a few times when the popcorn starts to pop. you can see where they've effectively photoshopped the seeds out. also notice that one guy is supplying most of these videos
ten kto vie trochu po anglicky určite si to preloží
Sranda veď včera to išlo vo večerných správach na jojke Al to tam skúšali a je to úplná hovadina.
Mimochodom na discavery skúsili niečo podobné. Zobrali stovku mobilov a snažili sa uvariť vajce. Samozrejme nula bodov. Na to aby ste uvarili vajce alebo pukance potrebujete tie lúče indikovať do na jedno miesto, a niekde uzavrieť. Lúče idú všade okolo. Mimochodom to by 4 mobili museli zožrať toľko energie ako mikrovlnka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Priznám sa, že aj ja som si to zo zvedavosti prečítal je to fakt zaujímavé, ale na druhej strane ani neprekvapujúce. O mobiloch vieme svoje, a určite nevplivajú na náš organizmus najlepšie
len musim najst tu kukuricu
lebo, ako Faker povedala...ak by to urobilo TOTO s kukuricou, tak s mozgom by to robilo ine divy...isto by boli mobily zakazane, nepredavali by sa...
Maju tam plynovy varic pod stolom
Co tak urobit pohybliveho robota do ktoreho by sa dala kukurica a takymto istym sposobom by robil pukance?
To je ale...
inac, jedna zena vie citi wifi
a vlastne čo v dnešnej dobe nieje škodlivé
Varenie punkacov mobilnymi telefonmi
pause the video a few times when the popcorn starts to pop. you can see where they've effectively photoshopped the seeds out. also notice that one guy is supplying most of these videos
ten kto vie trochu po anglicky určite si to preloží
ja už asi nefonujem šak čo keď budem mať z mozgu pukance???
btw... pukance sa varia?
ale... fuck... nemáme kukuricu
ale mozno zla kukurica
Mimochodom na discavery skúsili niečo podobné. Zobrali stovku mobilov a snažili sa uvariť vajce. Samozrejme nula bodov. Na to aby ste uvarili vajce alebo pukance potrebujete tie lúče indikovať do na jedno miesto, a niekde uzavrieť. Lúče idú všade okolo. Mimochodom to by 4 mobili museli zožrať toľko energie ako mikrovlnka...
Tak