Vseobecne vegetarianske jedlo moc dobre nie je pre telo, kedze telo potrebuje kazdu z vyzivovych latok(tuky, cukry, bielkoviny, atd.) Dlhodobo je to viac skodlive ako zdrave.
Maso jem pre to, ze mi chuti. Co je na tom zleho? Ak ho nechcete jest, tak si to uzite, ale neotravujte tym normalnych masozravcov...
A nebyt konzumacie masa, prevdepodobne by sme sa este stale hojdali na stromoch a jedli banany. Lov zvery zacal ludi (opice) nutit viac premyslat ako uplovit ine zviera. Taktiez naas to prinutilo zacat sa rychlejsie hybat, zlespilo to nase reflexy a podobne. Na chytenie bananu nepotrebujes ziadnu inteligenciu, ani rychlost a silu.
No a ci je konzumacia masa nutna pre zivot necham na panov vedcov, do tohoto sa nevyznam. A kazdy tvrdie nieco ine...
Jo a to jedlo vyzera celkmo chutne, ale nedokazal by som to jest dlhodobo. Mne to maso ku stastiu chyba!
@mamradadeli .. existuje zoznam vsetkych surovin s tym, co vsetko obsahuju, kolko toho obsahuju a pod (je ich cez 200).. od orieskov, cez slnecnicove semiacka, ryzu a neviem co vsetko este.. maso ma v sebe vela b12, pricom sa skoro nikde inde nenachadza a ak ano, vo velmi malom mnozstve, to sa ale da vykrit uzivanim umeleho b12..
@18 vegani nejedia maso, vajcia a mlieko preto, lebo tieto produkty podporuju tyranie zvierat.. to nie je tak, ze papas masko so super sliepky.. ta sliepka zije cely zivot v 30x40cm, pricom nikdy nevidela svetlo.. o tom to je
@xhtml okej okej ty si vegan, ak ti to vyhovuje super, ja by som tak zit nedokazala. ale nemozes vyhlasovat ze je to uplne plnohodnotna strava a presviedcat o tom ludi lebo to nie je pravda.
@19 óóó..Nemusíš ma oboznamovať s týmito, mne už dávno známymi, informáciami.Veď to som Ti hovorila, že mäso obsahuje aj to, čo nikde inde v prírode nenájdeš..Koniec koncov, je to tvoja voľba, čo ješ..ak nemáš problémy, ak si spokojný, tak prečo nie..a ešte máš aj dobrý pocit .
viem si predstaviť, čo si myslel tým "zase mi radi 14 rocna"..nekomentujem, mysli si čo chceš, máš na to právo..a ak na to máš aj dôvod, tak prosím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A nebyt konzumacie masa, prevdepodobne by sme sa este stale hojdali na stromoch a jedli banany. Lov zvery zacal ludi (opice) nutit viac premyslat ako uplovit ine zviera. Taktiez naas to prinutilo zacat sa rychlejsie hybat, zlespilo to nase reflexy a podobne. Na chytenie bananu nepotrebujes ziadnu inteligenciu, ani rychlost a silu.
No a ci je konzumacia masa nutna pre zivot necham na panov vedcov, do tohoto sa nevyznam. A kazdy tvrdie nieco ine...
Jo a to jedlo vyzera celkmo chutne, ale nedokazal by som to jest dlhodobo. Mne to maso ku stastiu chyba!
viem si predstaviť, čo si myslel tým "zase mi radi 14 rocna"..nekomentujem, mysli si čo chceš, máš na to právo..a ak na to máš aj dôvod, tak prosím.
ň