to je jedna z mala veci ktore fakt viem a mam pre ne cit si myslim a hrozne ma bavi varit aj piect a papat to a hlavne mam pre koho varit co je uplne najsuper
ale nerobim to casto,ale dnes si navarim. mozno i napeciem. lebo frajer dal strasne tazku skusku a uplne sa tesime, ak mate nejake napady,co mu spravim tak sem s nimi ,ja som momentálne bez inspiracie
Nevarim, a varit nejak neviem. A ked varim tak len take veci s vajickami, mäsom, dusenou zeleninou, syry, cestoviny a take. A najcastejsie robim grilovane veci. Hambace, stejky atd..
neviem, či viem, ale varievam pravidelne a ešte som sa z toho neotrávila alebo mi nebolo zle a odmysliac si jedny presolené zemiaky, čo bola nehoda, dokážem to zjesť
a zásadne nemôžem variť presne podľa receptu, to ma potom nebaví
Viem vyborne varit podla svojich vlastnych postupov a improvizovat, ale podla receptu neviem varit vobec Napriklad preto neviem piect, lebo kym to cesto nenamiesam uplne od oka, vzide mi z toho nieco priserne a fosilne
Keď som videla temu "Varis" spomenula som si na Varisa z GoTka presne ako v @6 a som si myslela, že to bude téma, že kde skončil Varis, keď uniesli Tyriona a či sa tam znovu objaví
A k téme - Varím, varím rada. A varím aj celkom dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
odmietam hlasovať tu!
a varit viem, ale len pre seba ma to nebaví, resp. si postačím s ovocím...a v robtoe varia za mna...
Dá sa povedať že viem a najviac ma to baví
Ale varím a pečiem hlavne mäso na všetky možné spôsoby a nikdy nevarím len pre seba, to ma nebaví.
lebo sa rozplačem.
viem piect a rada peciem
ale rada pečiem a to asi aj celkom viem.
vypit viem, pijem.
@melancholik lebo ty si davas fruko kazdy vikend
a zásadne nemôžem variť presne podľa receptu, to ma potom nebaví
aj tak vari len pre seba, lebo mne zvycajne staci k zivotu kava a kukuricne suchare
A k téme - Varím, varím rada. A varím aj celkom dobre
inak všetko čo nie je instantné pokašlem, nepatrím do kuchyne