Máte nejakú konkrétnu pesničku, že by ste zabili, aby ste ju počuli naživo? Nemusí byť zrovna od vašej obľúbenej kapely, proste niečo, čo musí byť úchvatné live.
Bol dlho Patrick Wolf ale splnil sa, takisto aj Crystal Castles.. Potom jedine Sum41, aj keď trocha dosť out of style, vyrastala som na nich a vždy som po tom hrozne túžila.. Tak!
najviac na svete by som chcela zažiť koncert Nirvany, The Who, Clash, Doors, niečo takéto. Ale jedine pod podmienkou, že by som žila v období, v ktorom hrali.
no a inak ešte budem vidieť florence + the machine, franz ferdinand, arctic monkeys, kasabian, the killers, editors, the subways, wheatus, kate nash, plastiscines, r.e.m., mumford and sons, muse bjork, emilianu torrini, nouvelle vague, .... fuuuuu.
a nedbala by som vidieť znova basement jaxx, razorlight, the ting tings, casiokinds, the XX, these new puritans, a PPE!
@chidori Kedy ako, s DespairsRay za mnou prisiel jeden znamy a ten Girugamesh som nasiel uplnou nahodou, ked som hladal nazov jedneho albumu Kludne dojdi, bude to 12.3. v Budapesti znovu.
@grietusha prrresne tak ihličky klinčeky a nechtiky
a ja už som si zažil Rage Against the Machine ešte by som si dal (okrem teda NIN) neaky Melvins alebo Pattona alebo Infectious Grooves...jednoznačne v hale alebo v klube kde je tlačenica jak svina všetci sa potia jak prasce valaju sa po sebe vriskaju z plneho hrdla a vladne davova psychoza a to by mi už kludne stačila aj neaka slobodka
Urcite QUEENm ale to uz asi tazko. Okrem ineho by som celkom rada videla nazivo Metallicu, ale zase by som sla na Dream Theater a urcite nelutujem ani The Swell Season také pestré
Keby som počul na vlastné uši biť najväčší zvon sveta v katedrále v Kolíne nad Rýnom zasvätený svätému Petrovi (ľudovo sa nazýval ,,Tlstý Peter"), tak to by bolo úžasné.
Žiaľ, už ho nebudem počuť, lebo siedmeho januára tohto roku stratil srdce... disappointed:(
@parazita mne sa nahodou bfts paci rovnako ako vsetky ostatne...kazdy album je uplne iny ako ten predtym a myslim si ze na ich vek uz nemozu byt taki aki boli pred 10 alebo 15 rokmi...myslim si ze bfts je presne to co by mali teraz hrat..uvidime s cim pridu o 2, 3 roky
Arctic Monkeys, môj trojročný sen :/ ale nestojí mi zato vzdať sa, verím, že tento rok sa ukážu aspoň vo Viedni...
Ďalej by som si dala Hadouken!, Muse, Blood Red Shoes, druhýkrát Crystal Castles, alebo hodím aj The Hives a určite The Horrors! blábláblá, milión ďalších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
Ale možno mi vydá tento rok koncom mája a možno to tam aj zahrajú
(Len musí tam ísť dakto so mnou, ak by som tam omdlela alebo podobne, nech ma má kto odvliecť na kraj
a ano, aj ja placem ze som nebola v Prahe. chcelo by to nove turne
pretože naživo sú neprekonateľní
@transplantovana no taki Doors...to by sa nas tu asi viac naslo
ale rád si ho zopakujem a Foo Fighters by tiež neboli odveci
alebo Bohemian Rhapsody... proste Freddieho Mercuryho nazivo pocut spievat... ale to uz mozem vrazdit pre to kolko chcem a mi nepomoze
A bolo to lepsie jak som cakal
ja chcem Diru- im not afraid to die. Alebo LP komplet. Ale niežeby som preto zabila. Pokiaľ teda nepôjdete okolo mňa mávajúc s lístkom
Ja sa z tohto este v marci chystam na Girugamesh.
a nedbala by som vidieť znova basement jaxx, razorlight, the ting tings, casiokinds, the XX, these new puritans, a PPE!
alebo
@blacktears a čo si videl? určite subways. lebo to len ja musím byť niekde v prdeli za hranicami, keď oni sú tu
System of a Down - Chop suey!
Soulfly - Innerspirit
Pink Floyd - High hopes
Paramore - Let the flame begin
Linkin Park - A place for my head
Coldplay - Amsterdam
...a bol by som v 7.nebi
Ale aj takí Genevas, Stepaside a Sonicates boli určitým koncertným (už splneným) snom vždy
@kolini pearl jam sú super naživo, na ten dva a pol hodinový koncert tak rýchlo nezabudnem
a ja už som si zažil Rage Against the Machine ešte by som si dal (okrem teda NIN) neaky Melvins alebo Pattona alebo Infectious Grooves...jednoznačne v hale alebo v klube kde je tlačenica jak svina všetci sa potia jak prasce valaju sa po sebe vriskaju z plneho hrdla a vladne davova psychoza a to by mi už kludne stačila aj neaka slobodka
ale Sigur Rós by bolo najviac!
potom velmi rad by som toto videl nazivo
a v poslednej dobe by som velmi rad pocul toto
to by bolo úplne úžasné potom ešte mgmt a muse
ale najviac..nemožné-nirvana
Kvôli tomuto by som vážne dal hocičo
ale ja celkovo nie som velky zastanca BFTS éry, tak to mozno bude aj tym..
Žiaľ, už ho nebudem počuť, lebo siedmeho januára tohto roku stratil srdce... disappointed:(
Ďalej by som si dala Hadouken!, Muse, Blood Red Shoes, druhýkrát Crystal Castles, alebo hodím aj The Hives a určite The Horrors! blábláblá, milión ďalších
škoda, že už nikdy nezažijem