Du du duchovia a este kabinet - sice je to stare ale bohovksy dobre to bolo song? od haberu co je na susedov asi. a potom herca ani herecku nemam oblubenu.
tak teda zo seriálov to je Prison Break, O.C , momentaalne teraz fiči Palm Springs (tak sa to dufam vola ).... aa z hercov Hillary Duff...a pesnička...no nwm...tych mam velmi vela ale tak aspon jednu... Mobb Deep feat. Bid Noyd - burn...a voalčo zo sladaačikov..tak to asi Damien rice - 9 crimes
no ja som mala oblúbených vela serialov až ich spočítaž nejde ale jeden taký čo mi k srdcu prirástol bol Evwrwood- ja viem ja viem, ale no čo... pesnička? tak určite tieti dve: Orishas feat Heather Headley- Represent Cuba- také latino , a potom ešte Wisin y yandel feat Bone thugs a harmony- Wanna ride.... a herec noo tak neviem ale asi Gregory Smith, Johny Deep
teda akty x, sexi Fox Mulder s humorom, ktori sa druhi snazia napodobnit, ale trapne vyzeraju, hehe
song? Mark Snow: The X-Files Theme
Soundtrack X-Files: The cure: Something more than this, Nick, ci jak sa vola, super hlas ma, jeho dlhsia pesnicka, X-Files remix by Mark Snow, Murder z dvojky od neviem koho a tretia pesnicka na strane A...vela dalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ne-Yo: So sick
Nemam, ale pacil sa mi ten co hral hlavnu postavu v Quo vadis
ved to mame v profiloch
ok
teda akty x, sexi Fox Mulder s humorom, ktori sa druhi snazia napodobnit, ale trapne vyzeraju, hehe
song? Mark Snow: The X-Files Theme
Soundtrack X-Files: The cure: Something more than this, Nick, ci jak sa vola, super hlas ma, jeho dlhsia pesnicka, X-Files remix by Mark Snow, Murder z dvojky od neviem koho a tretia pesnicka na strane A...vela dalo
song-tych mam viac
herec-Bolek Polivka,Jiří Macháček