@zuzka2403 Najhorší zážitok, ktorý by stál za reč myslím si že nemám, ale niečo, čo som sa dozvedela - ale to si nechám pre seba. Len mi bolo s toho dosť zle, plakala som...
momentálne si spomínam na tri...jeden fyzicko-psychický, ktorý trval pomerne dlho, potom jeden pomerne čestvý, keď som sa asi pred 3 dňami kvalitne vy*rbala na lyžiach a myslela som si, že skončím v nemocnici alebo na cintoríne...a potom ešte, keď od nás odišiel ten, ktorého mám teraz na fotke na stole
ked my brali krv a odpadla som na zastavke a zobudila som sa a okolo mna stalo 10 ludi a vsetci len na mna pozerali a pytali sa : "Ste v poriadku slecna ?" a potom so mnou isli 3 az k domu aby som nahodou zas neodpadla Bolo to hrozne lebo som asi 5x skoro(vzdy ma zachytili -zlate od nich) spadla pocas cesty domov (najhorsie to bolo v buse )
tak načo tu vypisuje keď máte problém o tom hovoriť ?!
Najhorší zážitok: prišiel som domov zo školy a mama na mňa z vreskom vyskočila vo dverách že umrel otec - neopísateľný pocit, prvotný šok najhorší je asi
ale celkom ľahko som to "zožral",išiel som si zapáliť a do večera som sa potom hral na PC až potom keď som ho videl v truhle ma prešla sranda , inak sme mali s toho stále nejakú srandu že nás sleduje a ujebáva sa na nás alebo čo . Vždy som sa sním smial a haluzil aj keď si sem tam vypil a bol teror. Toto som tu napísal preto aby ste si nemysleli že mi bol ukradnutý. Inak on vždy tvrdil že my sa budeme smiať ešte aj na jeho pohrebe a on s nami ...a tak aj bolo len nemôžem potvrdiť či sa smial po smrti tiež, niesom veriaci ale mal som taký silný pocit že mu je dobre
Nechám si pre seba čo konkrétne to bolo, ale stalo sa to v septembri 2011, aj keď boli aj horšie chvíle, ale na toto si pomyslím vždy, keď sa povie zlý zážitok. Doteraz som z toho v piči.
@majo Nevidím dôvod prečo by som mal do nekonečna smútiť Niesom ten typ ľudí ktorý chodí aj po rokoch vyplakávať na hrob a ktorý plače pri každej spomienke na dotyčného
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dám ti nápovedu, aby si to nemala ťažké, ľadoborec
a to, ako to policajti nevedia oznamovať
Najhorší zážitok: prišiel som domov zo školy a mama na mňa z vreskom vyskočila vo dverách že umrel otec - neopísateľný pocit, prvotný šok najhorší je asi
ale celkom ľahko som to "zožral",išiel som si zapáliť a do večera som sa potom hral na PC až potom keď som ho videl v truhle ma prešla sranda , inak sme mali s toho stále nejakú srandu že nás sleduje a ujebáva sa na nás alebo čo . Vždy som sa sním smial a haluzil aj keď si sem tam vypil a bol teror. Toto som tu napísal preto aby ste si nemysleli že mi bol ukradnutý. Inak on vždy tvrdil že my sa budeme smiať ešte aj na jeho pohrebe a on s nami ...a tak aj bolo len nemôžem potvrdiť či sa smial po smrti tiež, niesom veriaci ale mal som taký silný pocit že mu je dobre
a stále trvajúci zážitok uvedomenia si aká kopa sračiek sa zo mňa stala....
a druhý 28 jún 2011